Big Brother-Κεχαγιάς: «Είμαι μάγκας. Δεν ξεφτυλίζομαι» (vid)

Έναν μεγάλο καυγά και τον Δημήτρη Κεχαγιά να φτάνει στα όρια του είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του «Μεγάλου Αδερφού».

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ξεπέρασε τα όρια του στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, μετά από έναν έντονο καυγά που είχε με τη Σοφία Δανέζη.

Ένταση μεταξύ Κεχαγιά και Δανέζη

Πιο συγκεκριμένα, τον καυγά υποκίνησε η ίδια η Σοφία Δανέζη, η οποία φαίνεται πως έπαθε κρίση ζήλιας όταν διαπίστωσε πως η Ραμόνα πλησίασε τον Δημήτρη Κεχαγιά με μια ανούσια αφορμή.

Τι ακριβώς έγινε; Γιατί τον κατηγορεί η Σοφία;

Ο Δημήτρης αντιλήφθηκε ότι κάτι γινόταν και μετέφερε στον Ζακ, τα βαριά λόγια που ξεστόμισε εις βάρος του η Σοφία. Ωστόσο, ο ίδιος προσπάθησε να τη καθησυχάσει, διαβεβαιώνοντας της πως δεν τρέχει τίποτα. Εκείνη από την πλευρά της επέμενε και τον κατηγορούσε πως άλλαξε στρατηγική.

Ξέσπασε ο μεγάλος καβγάς 

Λίγο αργότερα όμως ξέσπασε ο μεγάλος καυγάς των δύο με τη Σοφία να του μιλάει πολύ απότομα, η λέξη «μ@λ@κ@ς» να ακούγεται επαλειμμένα και την παίκτρια να τον κατηγορεί διαρκώς. Όπως του επισήμανε εκείνος ήταν που της απαγόρευε να κάνει παρέα με άλλους άντρες στο παιχνίδι ενώ τώρα ο ίδιος κάνει παρέα με άλλες γυναίκες.

Ο Δημήτρης μάζεψε τα πράγματα του

Το αποτέλεσμα ήταν μετά από κάποια ώρα ο Κεχαγιάς να μπει στο δωμάτιο όπου κοιμάται και να αρχίσει να μαζεύει τα πράγματά του. Η Σοφία, αρχικά, το είδε ως αστείο και άρχισε να τον πειράζει βγάζοντας τα πράγματά του από τη βαλίτσα. Ενώ λίγο αργότερα «χώθηκε» στη ντουλάπα για να τον εμποδίσει.

Ο Κεχαγιάς ζήτησε να αποχωρήσει απ'το παιχνίδι

Αμέσως μετά, ο «Μεγάλος Αδελφός» τον κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου εμφανώς εκνευρισμένος, ο Κεχαγιάς του ζήτησε να ανοίξει την πόρτα για να φύγει. Πράγμα που δεν έγινε!

«Είμαι μάγκας, έχω αρ##*α και φεύγω»

Ο Κεχαγιάς ζήτησε να βγει από το σπίτι διότι όπως χαρακτηριστικά είπε «Είμαι μάγκας, έχω αρ##*α και φεύγω. Το κάνω για μένα, δεν το κάνω για κανέναν άλλον».

Θα αποχωρήσει τελικά ο Δημήτρης;

Ωστόσο να σημειωθεί, πως βάση κανονισμών, έχει 24 ώρες να το ξανασκεφτεί προτού αποφασίσει οριστικά το αν θέλει να παραμείνει ή όχι στο παιχνίδι.

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM