Big Brother - Ζακ Ιωαννίδης: «Η αναγνώριση ήρθε από τις πράξεις μου»

Ο Ζακ Ιωαννίδης κατάφερε να ξεχωρίσει από τη συμμετοχή του στο Big Brother λόγω της προσωπικότητάς του

Ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρούνταν η «ήρεμη δύναμη» του reality, αφού αμέσως κέρδισε την συμπάθεια των συμπαικτών του, οι οποίοι τον έθεσαν υποψήφιο προς αποχώρηση μόνο μια φορά. Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Big Brother, αλλά σίγουρα θεωρεί νικητή τον εαυτό του, αφού έφτασε στον τελικό.

Ο Ζακ Ιωαννίδης παρέδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο womensnews.gr

Μετά το τέλος το reality, ο Ζακ επέστρεψε στην καθημερινότητά του, περνώντας αρκετό χρόνο με τ’ αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και στη γυμναστική που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Στο παιχνίδι άλλωστε τον είχαμε δει αρκετές φορές να γυμνάζεται στον κήπο και να παροτρύνει και τους συμπαίκτες του να γυμναστούν παρέα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zack Ioannides (@zackioannides)

  • Ξεκινώντας θα ήθελα να μου πεις γιατί αποφάσισες να πάρεις μέρος στο Big Brother

«Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τον οποίο αποφάσισα να πάρω μέρος στο Big Brother ήταν το χρηματικό έπαθλο. Ήθελα να δώσω ένα μέρος του επάθλου σε κάποιους κοντινούς μου ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να δημιουργήσω έναν δικό μου επαγγελματικό χώρο»

  • Πίστευες ότι θα είσαι ένας από τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι;

«Δεν πίστευα ότι θα με επέλεγαν για να μπω στο σπίτι του Big Brother, αντιθέτως θεωρούσα ότι σε αυτό το reality ταιριάζουν πιο εκρηκτικοί χαρακτήρες»

  • Όταν μπήκες στο Big Brother είχες κάποια στρατηγική ή απλά σκέφτηκες να είσαι ο εαυτός σου και όπου βγει;

«Ήθελα να είμαι ο εαυτός μου. Το Big Brother είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι ψυχολογίας που υπάρχει καθημερινή πίεση. Ακόμη και αν υποκρινόμουν ότι ήμουν κάποιος που δεν είμαι και έπραττα μέσα στο σπίτι διαφορετικά απ’ ότι στην έξω ζωή, δεν θα άντεχα για πολύ. Η ψυχολογική πίεση μέσα στο σπίτι είναι μεγάλη οπότε θέλοντας και μη βγαίνει ο πραγματικός σου εαυτός»

Διαβάστε τη συνέχεια στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: