Τριαντάφυλλος σε Ελευθερίου: «Ζήλευες την Κάτια» - Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Ακόμα και με την απουσία της η Κάτια βάζει... «φωτιές» - Τι αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος

Παρόλο που η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Κάτια Τραμπάνκο, αποχώρησε από το παιχνίδι, οι κόντρες μεταξύ των παικτών με αφορμή την ίδια καλά κρατούν. Η απουσία της φαίνεται πως δημιούργησε καινούρια λογομαχία ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε ότι η μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου και οι παίκτες έφαγαν τα βαζάκια με το φυστικοβούτυρο, αφού πανηγύρισαν έξαλλα πέφτοντας μέσα σε μια πισίνα. Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου σε ένα run, δημιούργησε αντιπαλότητα με την μπλε ομάδα και ο James δεν το άφησε ασχολίαστο με αποτέλεσμα να του επιτεθεί στο συμβούλιο του νησιού.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, εξέφρασε τη χαρά της λόγω του ότι έχει μεταφερθεί στην ομάδα του James, με τον οποίο φαίνεται να έχει χημεία. Η Κύπρια τραγουδίστρια πέταξε το ’’καρφί’’ της για την πρώην ομάδα των «Διασήμων» λέγοντας πως ο καθένας κοιτούσε τον εαυτό του, υπονοώντας την Κάτια: «Στην άλλη ομάδα δεν ψηφίζαμε αγωνιστικά. Ο καθένας κοιτούσε να φθάσει μόνος του μέχρι τον τελικό».

Ο ’’υπερασπιστής’’ Τριαντάφυλλος

Όμως ο Τριαντάφυλλος θέλοντας να υπερασπιστεί για ακόμη μία φορά την Ταραμπάνκο, αποκάλυψε το εξής: «Η Ελευθερία μού μιλά για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες και μου έλεγε και σε μένα και στον Καλλίδη, τι είναι αυτή η Κάτια, είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Τη ζήλευε υπερβολικά σε κάθε στιγμή, αυτή είναι η αλήθεια».

Φυσικά ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έχασε ευκαιρία να πει τη δική του... σοφία: «Αυτά που ακούω από τον Τριαντάφυλλο είναι από άνθρωπο που είναι εκτός λογικής, την Κάτια δεν τη μισούμε. Η Κάτια και ο Γιώργος ήταν μια ομάδα μόνοι τους. Αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε το βίντεο: ’’Κράξιμο’’ στην Ελευθερίου από τους χρήστες του Twitter

Οι χρήστες του Twitter φαίνεται πως... τάσσονται υπέρ του Τριαντάφυλλου και στρέφονται εναντίον της Ελευθερίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM