Κουτσόπουλος: O Chef βρήκε τον... σωσία του - Πως αντέδρασαν οι κριτές

Ο σωσίας του κριτή του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλου βρέθηκε στο πλατό

Γέλιο μέχρι δακρύων έπεσε στο παιχνίδι μαγειρικής αφού ένας παίκτης που εμφανίστηκε στο πλατό, ο Θοδωρής Καλτσίδης - για τους φίλους Τεό- είναι ολόιδιος με τον κριτή του MacerChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Οι αντιδράσεις των Κοντιζά και Ιωννίδη ήταν επικές αφού δε σταμάτησαν να γελάνε. Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς του πρότεινε με χιούμορ ορισμένες φορές την εβδομάδα να «ντουμπλάρει» τον γνωστό σεφ, εάν κατορθώσει να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Τεό, μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη και με καταγωγή από τη Ρωσία, εργάζεται σε λούνα παρκ στη συμπρωτεύουσα ως χειριστής παιχνιδιών, έχει σπουδάσει φαρμακοποιός και… φυσικά όλοι τον μπερδεύουν με τον κριτή του MasterChef.

Και σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι είναι ίδιος με τον κριτή του, ο Κοντιζάς αποκάλυψε πως ήταν συμμαθητής με τον... ξάδελφό του Τεό! Αυτό που μένει είναι να βρεθεί και ένα κοινό σημείο με τον τρίτο κριτή του παιχνιδιού, Πάνο Ιωαννίδη.

 

Η audition του Θοδωρή Καλτσίδηhttps://www.youtube.com/watch?v=A0-cLAGN4KE&feature=emb_title&ab_channel=MasterChefGreeceΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM