«Αγγελική»: Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής αποκαλύπτεται

Συνεχίζονται οι ανατροπές στη δραματική σειρά «Αγγελική», καθώς η ταυτότητα της πρωταγωνίστριας αποκαλύπτεται.

Η Αγγελική μπήκε στο σπίτι της οικογένειας των Αργυρών για να εκδικηθεί για το κακό που της έκαναν. Ωστόσο, όλα πρόκειται να ανατραπούν, καθώς αποκαλύπτεται ποια είναι στην πραγματικότητα η Αγγελική.

O σεναριογράφος της σειράς, Παναγιώτης Ιωσηφέλης, είχε μιλήσει στην εκπομπή «MakAttack» σχετικά με το τι θα επακολουθήσει στη σειρά.

«Η Αγγελική δεν μπήκε στην οικογένεια για να ερωτευθεί. Για να εκδικηθεί πήγε. Είναι μια γυναίκα, η οποία εκκρεμεί ανάμεσα στον έρωτα και στο θάνατο. Περίπου όπως κάνουμε όλοι, αλλά εκείνη την πυροδοτεί τον τραύμα της. Υπάρχει η ζωή, ο έρωτας, ο Μιχάλης, ο Στέφανος, υπάρχουν οι άντρες της ζωής της από την μια και το τραύμα της από την άλλη» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως ο χωρισμός του Μιχάλη και της Αγγελικής είναι οριστικός.

Η Αγγελική δεν θα ξαναγυρίσει στον Μιχάλη

«Ο Μιχάλης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Η Αγγελική θα χωρίσει με τον Μιχάλη και δεν θα ξαναγυρίσει σε αυτόν. Χωρίζουν γιατί ο Μιχάλης ερωτεύτηκε τη Μαργαρίτα και όχι την Αγγελική. Ακόμα κι εάν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, πάλι δεν θα ήταν ίδια τα πράγματα. Είχαν πολύ ιδεατή εικόνα για τη σχέση τους», ανέφερε συγκεκριμένα ο σεναριογράφος της σειράς.

Η οικογένεια Αργυρού θα μάθει ποια είναι η Αγγελική

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης αποκάλυψε πως οι Αργυροί θα μάθουν ποια είναι στην πραγματικότητα η ταυτότητα της Αγγελικής και τότε θα υπάρξει μια συνεχής πίεση.

«Ως εκ τούτου τινάζονται διαδοχικά όλα στον αέρα και αποκαλύπτονται πολλά. Η κυλιόμενη καταστροφή της οικογένειας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη συναισθηματική αντίδραση/αντίκτυπο που θα δημιουργήσουν όλες αυτές οι πληροφορίες στους πρωταγωνιστές και πώς τις θα διαχειριστούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM