Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης ενοχλήθηκε με δήλωση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε «θιχτεί» με τοποθέτηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, όταν έδειξε στον αέρα πρωινής εκπομπής, με παρουσιαστές τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, την ενόχλησή του για τοποθέτηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2012, οι δύο παρουσιαστές (σ.σ. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά) είχαν καλεσμένο στην εκπομπή τους τον ηθοποιό Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον νέο ηθοποιό από ποιους ηθοποιούς αποτελείται το Top 3 του, εκείνος θέλοντας να αποφύγει παρεξηγήσεις, επέλεξε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ενώ μετά από παρότρυνση της Φαίης Σκορδάς πρόσθεσε και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Τι είχε δηλώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Kατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του Πέτρου Φιλιππίδη με την εκπομπή, μετά από το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι «δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην τον έχει συμπεριλάβει στο Top 3 των καλύτερων», ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε «ο Μπουσουλόπουλος δεν με έβαλε», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά «Έβαλε τρεις πιτσιρικάδες όμως».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνέχεια ανταπάντησε λέγοντας «είναι πιτσιρικάς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος; Δεν έχει ηλικία το θέατρο πείτε στον κύριο Μπουσουλόπουλο. Να είναι πιο προσεκτικός. Γιατί ο κύριος Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς. Με τον κύριο Μπέζο και με τον κύριο Φιλιππίδη».

https://www.youtube.com/watch?v=vs3U-6yus78&feature=emb_title

Πλέον τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Σε βάρος του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη εκκρεμούν δεκάδες καταγγελίες που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Μάλιστα έχουν δοθεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο φάκελος με τις καταγγελίες στους δικηγόρους που έχει ο ορίσει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία-απάντησή του σε καθεμία από αυτές μέσα στις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM