«8 Λέξεις»: Η Κατερίνα δε θέλει τον Άλκη στο σπίτι της

Μεγάλα βάσανα έρχονται για τον Μιλτιάδη στη σειρά «8 Λέξεις», καθώς η Κατερίνα ασκεί βέτο πως δεν θέλει τον Άλκη σπίτι της.

Τα αποτελέσματα του DNA σχετικά με την σχέση του Μιλτιάδη και του Άλκη βγαίνουν θετικά, ωστόσο η Κατερίνα δεν παίρνει καθόλου καλά αυτή την εξέλιξη. Ο Άλκης ανήκει και επίσημα στην οικογένεια Μαρόγλου. Μετά την αποκάλυψη ο Μιλτιάδης έχει να αντιμετωπίσει την Κατερίνα, η οποία του τονίζει πως φαίνεται να έχει ξεχάσει το γιο τους Φοίβο.

«Μιλτιάδη πόσο εύκολά ξεχνάς τον Φοίβο μας ειλικρινά δεν το πιστεύω. Εγώ δεν θέλω να μπει στο σπίτι μας αυτός ο νεαρός», του δηλώνει χαρακτηριστικά.  «Κατερίνα μου έλα στη συγκαλά σου. Τι είναι αυτά που λες. Και βέβαια έχω στεναχωρηθεί για την απώλεια του Φοίβου μας. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τον Άλκη;» της λέει με μεγάλη έκπληξη.

Η Κατερίνα απαγορεύει στην Ιφιγένεια να έχει σχέση με τον αδελφό της

Η Κατερίνα παρακαλεί τον Μιλτιάδη να μη φέρει σε επαφή την Ιφιγένεια με τον Άλκη, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, αφού ο Μιλτιάδης έχει μιλήσει ήδη στην κόρη του σχετικά με το θέμα του Άλκη.

Η Ιφιγένεια έχει δηλώσει την επιθυμία να γνωρίσει τον βιολογικό της αδελφό και πράγματι αυτό πρόκειται να γίνει σε μια άκρως συγκινητική συνάντηση.

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα