Survivor - Κεφαλά: «Ο Σάκης θα εκμεταλλευτεί πολλά για να φανεί»

Η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας του «Survivor», Χριστίνα Κεφαλά, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της.

Η ίδια ανέφερε πως είναι στεναχωρημένη που έφυγε τόσο νωρίς από το παιχνίδι και έριξε «καρφιά» για μερικούς συμπαίκτες της.

Πιο συγκεκριμένα, για τον τσακωμό Σάκη - Νίκου δήλωσε:

«Ο Σάκης με τον Νίκο ήρθαν μούρη με μούρη. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι τον Νίκο τον προκάλεσε ο Σάκης. Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Θα έκανε κάτι τέτοιο. Αλλά για να μην λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ κι εκείνον. Επειδή είναι και λίγο για τη λεζάντα και το φαίνεσθαι, πιστεύω ότι θα εκμεταλλευόταν κάτι τέτοιο. Ο Σάκης το έχει βάλει στόχο να είναι στον τελικό. Είναι χειριστικός σκέφτεται πολύ τα πράγματα για να φθάσει εκεί που θέλει και θα εκμεταλλευτεί πολλά για να φανεί»

«O James έχει το μυαλό και ο Νίκος τα πόδια»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας: «Ο Νίκος είναι ένα παιδί που επηρεάζεται από τον James και την Άννα Mαρία και τώρα μόνο από τον James. O James έχει το μυαλό και ο Νίκος τα πόδια».

Κεφάλαιο «Παππάς»

«Ο Αλέξης είναι ένας άνδρας πολύ έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Είναι αληθινός, αλλά ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τα θέματα. Ο Αλέξης έχει ταλέντο σε όλα. Είτε τον βάλεις ηθοποιό, είτε τραγουδιστή, είτε πολιτικό, είτε δικηγόρο. Έχει μια εμμονή με τον James και ανταγωνίζονται στην εξυπνάδα τους» είπε συγκεκριμένα για το «μαύρο πρόβατο» του Survivor.

Η επίμαχη δήλωση

Η Χριστίνα Κεφαλά αναφέρθηκε και στην δήλωσή της σχετικά με το στήθος της, όπου το χαρακτήρισε «όπλο», διευκρινίζοντας πως το είπε για πλάκα και δεν είχε σκοπό να προσβάλει τις συμπαίκτριές της.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα