Snik: Θέλω ένα παιδί και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη για μαμά

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Πηγή: Instagram

Πριν από μία εβδομάδα περίπου, δημοσιεύματα ανέφεραν πως το ζευγάρι που έχει απασχολήσει κατά πολύ τα μέσα ενημέρωσης, δηλαδή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ύστερα από συγκατοίκηση. Όμως, τη Δευτέρα, ο Snik, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ξεκαθάρισε πως δεν είναι ''single'' και πως αν ποτέ συμβεί αυτό θα... ενημερώσει!

Μάλιστα, η εκπομπή ''Happy Day'' ξεχώρισε και ένα απόσπασμα από τη live μετάδοση του τράπερ, στο οποίο παραδέχεται ότι θέλει έναν μικρό Snik, και πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί την ιδανική μαμά. "Θέλω έναν μικρό SNIK και η Ηλιάνα είναι η κατάλληλη μαμά! Οπότε ναι θα έκανα παιδί" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το επικό άνοιγμα της εκπομπής ''Pop Up''

Τη δική της απάντηση στα όσα ακούστηκαν για χωρισμό με τον Snik, έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της με ένα επικό βίντεο. Συγκεκριμένα, «άδειασε» το ρεπορτάζ του «χωρισμού» της. Η εκπομπή ξεκίνησε με φώτα χαμηλωμένα, ενώ έπαιζε δυνατά το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ».