«Άγριες Μέλισσες»: Αυτό είναι το τέλος του Μιλτιάδη

Μιλτιάδης Δούκας Άγριες Μέλισσες
© ΑΝΤ1

Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η ψυχική υγεία του Μιλτιάδη έχει κλονιστεί, γεγονός που θα οδηγήσει και στο τέλος του.

Ο πρωταγωνιστής, αν και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης, φαίνεται πως χάνει πάλι τον εαυτό του. Η απομάκρυνση του Ευτύχη από το σπίτι του αλλά και η απόφασή του να σταματήσει τη φαρμακευτική του αγωγή έφεραν ξανά στο προσκήνιο τον αδικοχαμένο γιο του, Γιάννο. Ο Μιλτιάδης ξανάρχισε να βλέπει οράματα με τον γιο του, και μάλιστα δεν δίστασε να βάλει φωτιά και στον Συνεταιρισμό.

Για τον Μιλτιάδη η καταστροφή του Δούκα γίνεται στόχος ζωής, γι' αυτό και του αποκαλύπτει πως ο Νικηφόρος ήταν εκείνος που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και τον ανάγκασε να φύγει μακριά από το Διαφάνι για έξι ολόκληρα χρόνια.

Δούκας Μιλτιάδης Άγριες Μέλισσες
© ΑΝΤ1

Ο Λάμπρος κλείνει τον Μιλτιάδη σε ψυχιατρείο

Ο Λάμπρος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να κλείσει τον πατέρα του στο ψυχιατρείο, καθώς βλέπει πως μπορεί να γίνει επικίνδυνος ακόμη και για τον ίδιο του τον εαυτό. Η Βιολέτα είναι αντίθετη με αυτή την ενέργεια, ωστόσο βαθιά μέσα της γνωρίζει πως αυτό είναι το καλύτερο για τον άνθρωπό της.

Όπως φαίνεται, ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος, που υποδύεται τον Μιλτιάδη, δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν της σειράς, καθώς σύμφωνα με το youfly.com βρίσκεται σε συζητήσεις για μια νέα τηλεοπτική παραγωγή.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα