MasterChef: Η συγκινητική εξομολόγηση της Λίας

Ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστεργίου βρέθηκαν αντιμέτωποι στο MasterChef, προκειμένου ένας από τους δύο να παραμείνει στο διαγωνισμό.

Οι απαιτήσεις του πιάτου ζόρισαν αρκετά τη Λία, με αποτέλεσμα να μην παραδώσει πιάτο στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωάννιδη, αλλά ούτε και στον καλεσμένο σεφ.

Ως εκ τούτου, η ίδια έπρεπε αναγκαστικά να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Το κλίμα κατά την αποχώρησή της ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, καθώς ο Παύλος ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η Λία προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τη ζωή της.

Η πρώην, πλέον, παίκτρια του MasterChef μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες, αλλά και τις ευθύνες που έπρεπε να αναλάβει από πολύ μικρή ηλικία, για να επιβιώσει. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έκανε δύο για να τα φέρει εις πέρας.

Παράλληλα, ανέφερε πως θέλει να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη ζωή της, ενώ η παραμονή της στο MasterChef για τέσσερις μήνες ήταν ένα δώρο στον εαυτό της, καθώς δεν είχε το βάρος της βιοπάλης, αλλά και το άγχος για το πώς θα καταφέρει να επιβιώσει.

Η εξομολόγησή της

«Αυτά που ήταν να πάρω εδώ μέσα τα πήρα, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Θέλω να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη ζωή μου. Έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου, το να είμαι 4 μήνες κάπου, φροντίζοντας μόνο τον εαυτό μου, χωρίς να έχω το βάρος της βιοπάλης.

Ευθύνες, ευθύνες… και το κακό είναι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν πολύ νωρίς. Εγώ 15 χρονών ξεκίνησα να δουλεύω, στα 16 μου ζούσα στην Αθήνα μόνη μου.

Ενοίκια, δυο δουλειές, δεν μπορούσα να τελειώσω τη σχολή μου… Μιλούσα με τις φίλες και μου έλεγαν ότι θα κατέβουν στην παραλία και εγώ τελείωνα από τη μια δουλειά και πήγαινα στην επόμενη. Έλεγα γιατί εγώ να μη ζω έτσι ανέμελα… Γιατί να μην είναι και μένα λυμένα τα προβλήματά μου…».