MasterChef Τελικός: H πιο δύσκολη αντιγραφή πιάτου που θα κρίνει τον νικητή

Διονύσης και Μαργαρίτα
© Youtube

Από την περασμένη Τρίτη, στην τελική ευθεία βρίσκεται ο τελικός του διαγωνισμού του MasterChef, με τις μονομαχίες μεταξύ των διαγωνιζόμενων να κρίνονται από μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο πολυαναμενόμενος τελικός του MasterChef 5 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου, στις 21:00 στο Star, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Ένταση ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Διονύση

Η τρίτη δοκιμασία που θα προβληθεί απόψε, Δευτέρα θα είναι η πιο δύσκολη που έχουμε δει έως σήμερα στο διαγωνισμό. Πρόκειται για πιάτα αντιγραφής του Σουηδού σεφ Fredrik Berselius, που είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin. Οι διαγωνιζόμενοι για να έχουν πιθανότητες νίκης, θα πρέπει να αγγίξουν την τελειότητα. Η ένταση είναι μεγάλη στην κουζίνα, γεγονός που φέρνει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο φιναλίστ.

Αντιγραφή πιάτου
© Youtube

Μαργαρίτα ή Διονύσης; Όποιος από τους δύο πετύχει την αρτιότερη αντιγραφή πιάτων, στο τέλος της δοκιμασίας θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και του επάθλου των 50.000 ευρώ του MasterChef 5! Υπενθυμίζουμε πως, σε προηγούμενη δοκιμασία παλιοί παίκτες κλήθηκαν να βοηθήσουν τον Διονύση και τη Μαργαρίτα, μεταξύ αυτών ο Παύλος, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα και ο Τζιοβάνι.

Ποιοι είναι οι δύο φιναλίστ

Το «μαργαριτάρι» του διαγωνισμού

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Η μαγειρική είναι τρόπος ζωής για την παίκτρια, κάτι που αποδεικνύει μέσα από τα πιάτα της. Το παρατσούκλι της είναι “γλωσσοκοπάνα”, έτσι τη φωνάζουν οι φίλοι και οι συνάδερφοί της.

Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια. Όμως, η Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Ένας από του πολυσυζητημένους παίχτες του φετινού «MasterChef»

Ο Διονύσης Σαρακίνης, αναμφισβήτητα είναι από τους πιο διφορούμενους και πολυσυζητημένους παίχτες του φετινού «MasterChef». Τι πρέπει να γνωρίζουμε για εκείνον:

  • Είναι 28 ετών
  • Είναι παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης
  • Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν
  • Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων, αλλά στις δικές του ικανότητες
  • Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί.
  • Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες
  • Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα