MasterChef τελικός: Αντιμέτωποι Διονύσης και Μαργαρίτα - Πότε θα ανακοινωθεί ο νικητής

Μαργαρίτα και Διονύσης
© Youtube

Σε μια αναμέτρηση για «γερά νεύρα», ο Διονύσης κατάφερε με δάκρυα στη μάτια και ιδιαίτερα φορτισμένος από την δοκιμασία, να προκριθεί στον τελικό, όπου και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαργαρίτα. 

Η πρώτη δοκιμασία ήταν τεστ δημιουργικότητας με βασικό υλικό την πατάτα. Είχαν μόλις 45 λεπτά στη διάθεσή τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις ικανότητές τους και να προκριθούν στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του 5ου Έλληνα MasterChef. 

Η Μαρίνα έφτιαξε πατάτες Πάολο με πάπια, γυαλί από άμυλο πατάτας και μαρμελάδα καπνιστή από φρούτα του δάσους. Από την άλλη, ο Διονύσης έφτιαξε Πατάτα σε τρεις υφές με αυγά, σαμπαγιόν λεμόνι και σάλτσα από λαχανικά και vinsanto. Το δεύτερο πιάτο ήταν και αυτό που είχε την καλύτερη βαθμολογία. Η δεύτερη δοκιμασία αφορούσε αντιγραφή πιάτου. Τα πιάτα είχαν αστοχίες, ωστόσο ο Διονύσης ήταν αυτός που στο τέλος τα κατάφερε και συγκέντρωσε την καλύτερη βαθμολογία.

Τόσο ο Διονύσης, όσο και η Μαργαρίτα συγκινήθηκαν μετά το πέρας της διαδικασίας, τονίζοντας πως κατέβαλαν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. «Έχω αστοχίες, αλλά τουλάχιστον έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Έχω βγάλει αποτέλεσμα τουλάχιστον, αυτό που ζήτησε και ο σεφ» δήλωσε ο Διονύσης, ενώ η Μαρίνα κλαίγοντας είπε: «Δεν το πιστεύω ότι κατάφερα να τελειώσω. Μεγαλύτερη η δικαίωση θα είναι αν καταφέρω να περάσω στον τελικό. Δεν είναι εύκολο αυτό που έγινε απόψε».

Πότε θα προβληθεί ο τελικός

Απόψε, 01/06, το τρέιλερ δείχνει 4 επιστροφές πρώην παικτών. Πρόκειται για τους: Τζιοβάνι, Παύλο, Αλέξανδρο και Μαρίνα. Μαργαρίτα και Διονύσης θα επιλέξουν δύο βοηθούς και θα σχηματιστούν 2 ομάδες. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι οι βοηθοί της νικήτριας ομάδας θα πάρουν ένα «τίμιο μεροκάματο» - όπως είπε ο κριτής - της τάξης των 5.000 ευρώ.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί live την Τετάρτη 9 Ιουνίου, όμως θα έχουν προηγηθεί και άλλα επεισόδια του δημοφιλούς ριάλιτι. 
 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα