«MasterChef»: Εκτός διαγωνισμού ο Διονύσης;

Διονύσης
© MasterChefGR

Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι από τους πιο διφορούμενους και πολυσυζητημένους παίχτες του φετινού «MasterChef». Από τη μία είναι εκείνοι που τον κριτικάρουν για τη συμπεριφορά του εξαπολύοντας σκληρά σχόλια εις βάρος του μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ από την άλλη, έχουμε τους ένθερμους υποστηρικτές του που τον θέλουν στον μεγάλο τελικό.

Και πράγματι, ήδη ορισμένα spoilers, που έχουν διαρρεύσει τελευταία, θέλουν τον Διονύση να βρίσκεται στην τελική 2άδα και να διαγωνίζεται για το μεγάλο έπαθλο με αντίπαλο την αγαπημένη όλων και πάντα χαμογελαστή, Μαργαρίτα.

Διονύσης
© MasterChefGR

Ωστόσο, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του News2U, ο Διονύσης αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός του διαγωνισμού μαγειρικής, καθώς εθεάθη στον Σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα, αργά το πρωί. Και παρά την προσπάθεια του να κρυφτεί για να μην τον αναγνωρίσουν τελικά δεν κατάφερε να διατηρήσει κρυφή την παρουσία του.

Και μπορεί ο ίδιος να μην μπόρεσε να δώσει κάποια απάντηση για το ότι είναι εκτός διαγωνισμού, αυτό και μόνο όμως έρχεται να ανατρέψει λιγάκι τα πράγματα, εγείροντας παράλληλα και ορισμένα ερωτήματα. Αρχικά, ο Διονύσης αποχώρησε έπειτα από δοκιμασία αποχώρησης και μπήκε «τελεία» στο όνειρο κατάκτησης του επάθλου; Ή λαμβάνοντας υπόψιν μας πως τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής είναι πιο μπροστά χρονικά, ο Διονύσης μπορεί να' ναι εκτός σπιτιού μεν αλλά εν αναμονή του μεγάλου τελικού δε;

Υπενθυμίζεται πως ο Διονύσης είναι από τους παίχτες που έχουν συγκεντρώσει σωρεία, αρνητικών κυρίως, σχολίων γύρω από το όνομα του, ειδικά το τελευταίο διάστημα, καθώς αρκετοί τηλεθεατές και χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης εναντιώνονται σε ορισμένες ατάκες και συμπεριφορές του προς τους συμπαίχτες του. Είτε συμφωνούν με τα λεγόμενα του, είτε όχι, ουκ ολίγοι σπεύδουν να σχολιάσουν τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο νεαρός παίχτης του διαγωνισμού μαγειρικής. 

Βέβαια, σχεδόν κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μαγειρικό του ταλέντο και το πόσο καλά πιάτα παρουσιάζει κατά καιρούς. Τέλος, η σχέση του εντός του παιχνιδιού με την συμπαίκτρια του, Ανούς, δεν πέρασε απαρατήρητη σε καμία περίπτωση.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τον Διονύση

  • Είναι 28 ετών
  • Είναι παθιασμένος, ενεργητικός, ενθουσιώδης
  • Δε θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη φορά, που μαγείρεψε για τον Ζινεντίν Ζιντάν
  • Δεν στοχεύει στις αδυναμίες των άλλων, αλλά στις δικές του ικανότητες
  • Για τον ίδιο η οικογένεια του είναι η πιο σημαντική αξία και προσπαθεί να είναι κοντά της, με όποιον τρόπο μπορεί.
  • Όνειρο ζωής και στόχος του να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef 5, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει αλυσίδα με elevated καντίνες
  • Η πίεση χρόνου μέσα στις κουζίνες είναι κάτι που τον κάνει συνεχώς καλύτερο

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα