Δήμητρα Κατσαφάδου: «Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου, γιατί υπάρχει γείωση»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι η γυναίκα που έγινε γνωστή μέσα από τη φράση της «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» και την εταιρεία με καλλυντικά που έχει δημιουργήσει.

Η ίδια αγαπά πολύ και φροντίζει πολλά αδέσποτα. Όπως εξήγησε, το εκκλησάκι που υπάρχει στην κατοικία της είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο, «γιατί με είχαν πετάξει έξω από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή επειδή μάζευα όλα τα αδέσποτα στην πολυκατοικία. Πήγα σε ένα εκκλησάκι και είδα τον Άγιο Νεκτάριο και ζήτησα να με βοηθήσει να βρω κτήμα, και την άλλη μέρα το βρήκα. Έκανα τάμα στον άγιο».

«Αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμα τον αγαπώ, γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε. Είπα "εγώ θα είμαι δίπλα του χωρίς να κάνω οικογένεια". Υπήρξε ένα σοβαρό θέμα και χωρίσαμε. Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου, γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic» είπε.

Ξεναγώντας την κάμερα στην τεράστια κρεβατοκάμαρά της είπε: «Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα, γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα