«Καφέ της Χαράς»: Γιατί η Τασία έκαψε το καφέ

Τασία και Τρελαντώνης από το «Καφέ της Χαράς»
Φωτογραφία: Twitter

Αυλαία έπεσε στο ριμέικ της σειράς «Το καφέ της Χαράς» και αποχαιρετίσαμε το Κολοκοτρωνίτσι με ιδιαίτερη συγκίνηση, με τους φανατικούς τηλεθεατές να μένουν άναυδοι με το τέλος της σειράς. Οι σεναριογράφοι Χάρης Ρώμας και  Άννα Χατζησοφιά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν το κοινό τους με την απορία για το ποιος τελικά έβαλε φωτιά στο περίφημο καφέ, ο οποίος ήταν και ο λόγος που η Βάλια επέστρεψε στο χωριό. 

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η υπόθεση του εμπρησμού του καφέ βγήκε στην επιφάνεια ξανά, από τη μαρτυρία του Διονύση, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου.

Προς μεγάλη έκπληξη των τηλεθεατών, αυτή δεν είναι άλλη από την Τασία, η οποία προχώρησε σε αυτή την πράξη στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον Περίανδρο, ο οποίος ήταν καταρρακωμένος από τον χωρισμό του από τη Χαρά. Ο Διονυσάκης, όπως αποκάλυψε εκείνο το βράδυ είδε την Τασία με ένα μπιντόνι στο χέρι, δεν αποκάλυψε όμως ποτέ το συμβάν αυτό, επειδή του το ζήτησε ο Πώποτας.

Το καφέ της Χαράς
Φωτογραφία: Twitter

Από την τάξη και ηθική στο... σόδομα και γόμορρα 

Βέβαια, αν μη τι άλλο, η πιο συγκινητική στιγμή στη σειρά ήταν η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Χαράς στον Περίανδρο. Ο ίδιος, θέλοντας να ανακοινώσει στη Χαρά την επιθυμία του να αναλάβει ξανά και δήμαρχος του χωριού, μαθαίνει πως η... πρωτευουσιάνα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Έτσι, όπως δήλωσε και ο Περίανδρος Πώποτας, «από την τάξη και ηθική το σύνθημα θα το κάνω ''σόδομα και γόμμορα''».

Μανωλάκης και Βάλια
Φωτογραφία: Youtube

Φυσικά, αυτό που περιμέναμε να δούμε όλοι ήταν η κατάληξη του παιδικού έρωτα μεταξύ του Μανωλάκη και της Βάλιας. Τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς, αφού κλέφτηκαν, πάντρεψε ο παπα-Τριαντάφυλλος. Η σκηνή που ο Μάνος φιλά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Βάλιας αποτελεί τον ορισμό του happy end στην ιστορία τους. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα