8 Λέξεις - Spoiler: Η Έρση εγκαταλείπει τον Οδυσσέα

Έρση 8 λέξεις
© Youtube

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις», καθώς η Έρση παίρνει τα παιδιά και εγκαταλείπει τον Οδυσσέα.

Το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία του το τελευταίο διάστημα, γεγονός που τους έχει απομακρύνει. Ο Οδυσσέας κατηγορεί την Έρση ότι είναι ελεγκτική και ιδιαίτερα παρεμβατική στη ζωή του. Κάτι που όπως φαίνεται θα είναι και η αφορμή για την ρήξη ανάμεσα τους.

Έρση Οδυσσέας 8 λέξεις
© Youtube

Ο Οδυσσέας μαθαίνει την αλήθεια

Λίγο πριν την έκθεση του Οδυσσέα, η Ναυσικά καλεί στο σπίτι της τον Χορέν και τον Τζίμι για φαγητό. Μαζί τους στο τραπέζι θα βρεθεί και το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, ωστόσο τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ευνοϊκά. Πάνω στη συζήτηση την ώρα του γεύματος, ο Χορέν κάνει το λάθος και αναφέρει τη συμφωνία που έχει κλείσει η Σύνθια μαζί με την Έρση.

Ο Οδυσσέας γίνεται έξαλλος, καθώς είχε πλήρη άγνοια για τη συμφωνία και δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα του του έλεγε τόσο καιρό ψέματα.

Αν και οι περισσότεροι υποστηρίζουν την Έρση, ο Οδυσσέας είναι ανένδοτος και ο χωρισμός για το ζευγάρι είναι μονόδρομος. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτός ο χωρισμός θα είναι οριστικός.

Μετά από τις εξηγήσεις που ζητά ο Οδυσσέας με έντονο ύφος, η Έρση αποφασίζει να πάρει τα δίδυμα και να φύγει από την Κέρκυρα.

Θα αλλάξει γνώμη ο Οδυσσέας;

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα