«8 Λέξεις» - Ελισάβετ: «Ο κόσμος με βρίζει στο δρόμο»

Ελισάβετ 8 λέξεις
© Youtube

Η ηθοποιός Άννα Μπεζάν που την παρακολουθούμε στον ρόλο της «Ελισάβετ» στη σειρά «8 Λέξεις» μίλησε για τα σχόλια του κόσμου, αλλά και τη συνεργασία της με τον Αλέξη Παππά.

«Με φωνάζουν αντροχωρίστρα»

Η ίδια ανέφερε πως λόγω του ρόλου της στη σειρά του ΣΚΑΪ ο κόσμος δεν την συμπαθεί, ενώ στο δρόμο τη φωνάζουν αντροχωρίστρα. «Εδώ και ένα μήνα έχουν τελειώσει τα γυρίσματα για τις 8 Λέξεις. Δεν είμαι κακιά στις 8 Λέξεις, ερωτευμένη είμαι με έναν ανασφαλή άντρα. Αλλά ναι, θα σταματήσω πια να είμαι η κακιά. Στο δρόμο ο κόσμος με βρίζει, πολλές φορές δεν με εξυπηρετούν και με φωνάζουν αντροχωρίστρα. Είναι σουρεάλ αυτό! Έχω πάει σε σούπερ μάρκετ στην Κύπρο και μόνο που δεν με έφτυσε η ταμίας», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

Παράλληλα μίλησε για την προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Είναι άβολο διαρκώς να εμφανίζεται μπροστά το παρελθόν μου. Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις, αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου. Με τον Δημήτρη Καραδήμο ήμασταν μαζί λίγους μήνες, αλλά έληξε γρήγορα λόγω δουλειάς, λόγω… θέλω».

Η συνεργασία με τον Αλέξη Παππά

Για το Survivor, η ηθοποιός δήλωσε: «Βλέπω αποσπασματικά. Με τον Αλέξη συνεργαστήκαμε και είχαμε και πολλές σκηνές μαζί. Είναι ο άνθρωπος που θα ακούσει το πρόβλημά σου και θα καταλάβει εάν κάτι συμβαίνει. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε γιατί λειτουργούσε στρατηγικά. Το πήγε πολύ καλά για να πάρει τα χρήματά του και να είναι ήσυχος».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα