GNTM - Παπαβλασοπούλου: Το βιογραφικό της νέας κριτή

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
© Instagram

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το GNTM και τη θέση της έρχεται να πάρει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η νέα κριτής του ριάλιτι μόδας είναι διακεκριμένο μοντέλο που έχει δουλέψει τόσο σε Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚούΚου», ενώ το διεθνές μοντέλο έγραψε σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «I’ll miss my LA palm trees», γεγονός που υποδηλώνει πως θα έρθει στην Ελλάδα.

Η ίδια έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών, όπως του Jean Paul Gaultier, όταν ήταν μόλις 24 ετών.

Σήμερα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι 33 ετών και μέχρι πρότινος έμενε στο Λος Άντζελες, ενώ έχει κάνει φωτογραφίσεις για πολύ γνωστά περιοδικά μόδας όπως το«Vogue» και το «Elle».

«Έχουν αλλάξει πολλά στοιχεία στο χώρο της μόδας από τότε που ξεκίνησα, το 2003»

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο andro.gr, το μοντέλο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης. Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
© Instagram

Ζω πολλά χρόνια στο εξωτερικό και τα τελευταία 5-6 χρόνια επισκέπτομαι την Ελλάδα μόνο 2-3 φορές το χρόνο. Πολλά αλλάζουν, νέα στέκια, νέα trends, νέα πρόσωπα. Όσο οικεία και να νιώθω στην Ελλάδα, θα υπάρχει πάντα και κάθε φορά κάτι καινούργιο που κάποιος φίλος θα μου δείξει και αυτό μου αρέσει πολύ. Ένα από τα πράγματα που θεωρώ απόλυτα cool είναι η ελληνική φιλοξενία και η ανθρωπιά που ακόμα συναντάς στην επαρχία και τα νησιά. Στοιχεία που με κάνουν να νοιώθω κομμάτι ενός συνόλου, να μη φοβάμαι, να χαμογελώ και να μοιράζομαι τη ζωή με τους γύρω μου.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
© Instagram

Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά στοιχεία στο χώρο της μόδας από τότε που ξεκίνησα, το 2003, ως μαθήτρια. Ήμουν τυχερή για όλες τις εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν πολλά περιοδικά, fashion weeks και πολλοί πελάτες που φωτογράφιζαν τις collection τους. Αν και δεν ανήκω στη «χρυσή εποχή» του modeling της δεκαετίας του ΄90, νιώθω ικανοποιημένη με τα όσα έχω καταφέρει ως μοντέλο. Σήμερα έχουν μείνει πολύ λιγότερες αξιόλογες δουλειές, ενώ ο αριθμός των μοντέλων όλο και αυξάνεται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετή δουλειά για όλους. Θέλω όμως να σκέφτομαι θετικά για το μέλλον και βλέπω παράλληλα κάποιους σχεδιαστές και νέα brands που έχουν ως βάση τους την Ελλάδα να κάνουν καλές προσπάθειες και πολύ δημιουργικές δουλειές»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα