Ηρακλής - «GNTM»: «Με τη Μαρινέλα είμαστε απλώς φίλοι»

Ο Ηρακλής του «GNTM» μίλησε για τη σχέση που έχει με τη Μαρινέλα αλλά και με τον πατέρα του

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ από το «GNTM» μίλησε στο «Hello!» και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια, ενώ αποκάλυψε τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή, και πιο συγκεκριμένα στη σχέση του με τη Μαρινέλα.

Πόσο δύσκολο ήταν για σένα το bullying που βίωσες στη Ρωσία;

Το περιβάλλον στη Ρωσία ήταν, ας πούμε, εχθρικό. Έτρωγα ξύλο. Αυτοί που μου ασκούσαν bullying ήθελαν να με βλέπουν να κλαίω. Υπήρχαν όμως και πολύ χειρότερες περιπτώσεις.

Δυσκολευτήκατε με τη μητέρα σου. Υπήρχαν περίοδοι που δεν είχατε ούτε τα αναγκαία;

Αν και περάσαμε δύσκολες στιγμές, είχαμε πάντα τα βασικά. Θα έλεγα πως μου έλειπαν οι μικρές πολυτέλειες που απολαμβάνουν τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν είχα ποτέ παιχνίδια ή ωραία, καινούρια ρούχα. Δεν μέναμε, επίσης, σε δικό μας σπίτι. Ίσως ακούγονται θλιβερά όσα λέω, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητά μου. Δεν το έβαλα όμως ποτέ κάτω. Η μητέρα μου μου έλεγε να μη δίνω σημασία στο περιτύλιγμα και με διαβεβαίωνε πως θα αποκτήσω ό,τι επιθυμώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι είστε πολύ ερωτευμένοι με τη Μαρινέλα από το «GNTM».

Δεν ισχύει. Είμαι μόνος! Με τη Μαρινέλα είμαστε απλώς φίλοι.

Αλήθεια, με τον πατέρα σου ήρθατε σε επικοινωνία έπειτα από το παιχνίδι;

Όχι! Δεν έχουμε καμία επαφή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω πού βρίσκεται, αν γνωρίζει για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι και τι σκέφτεται. Δεν ασχολούμαι μαζί του. Είναι ένα θέμα που δεν ακουμπάω καν.

Είσαι θυμωμένος μαζί του;

Όχι! Μου είναι παντελώς αδιάφορος. Δεν με αφορά τι κάνει. Ανέλαβε το ρίσκο των επιλογών του. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι. Ίσως, αν ζούσαμε μαζί, να μην είχα εγκατασταθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Γνωρίζεις πράγματα για τη ζωή του;

Δεν ξέρω τίποτα και δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM