Έλενα Παπαρίζου - Eurovision 2021: Επιστρέφει ξανά μετά από 16 χρόνια

Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision 2021
Φωτογραφία: Youtube

Μετά από 16 χρόνια επέστρεψε ξανά στον διαγωνισμό της Eurovision η Έλενα Παπαρίζου. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια που χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα το 2005 με το My Number One, χθες εμφανίστηκε για λίγα λεπτά στον β΄ημιτελικό, ενώ αναμένεται να την δούμε on stage στον τελικό με άλλους παλιούς νικητές του διαγωνισμού. 

Η Έλενα Παπαρίζου, λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συνομίλησε με μία από τις παρουσιάστριες του διαγωνισμού, ούσα σε μια ταράτσα, μαζί με δύο χορευτές. Η τραγουδίστρια μίλησε με λίγα λόγια για την εμπειρία της στον διαγωνισμό και για το άγχος που είχε καθ' όλη τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς.

«Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η ίδια ερωτηθείσα για τον νικητή του φετινού διαγωνισμού, δεν υποστήριξε καμία χώρα, κρατώντας ουδέτερη στάση και είπε να «κερδίσει ο καλύτερος».

Υπενθυμίζουμε, πως η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό. 

Τέλος, να σημειωθεί πως στον τελικό προκρίθηκε η Ελλάδα με την Στεφανία και το κομμάτι «Last Dance», αλλά και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το κομμάτι «El diablo».

Ας θυμηθούμε όλοι εκείνο το μαγικό act με άρωμα.. Ελλάδας

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα