Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα με την υπέρλαμπρη Στεφανία και το «Last Dance»

Η Στεφανία από τη Eurovision
Φωτογραφία: Twitter

Στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα με την Στεφανία και το κομμάτι «Last Dance». Η νεαρή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε 4η και μάγεψε το κοινό με το φανταστικό ρούχο, τις χορευτικές κινήσεις και τα μοναδικά εφέ στο σκηνικό. 

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ τα ρούχα της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος. 

Μαζί με την Ελλάδα οι χώρες που προκρίθηκαν για τον τελικό της 22ας Μαΐου είναι οι: Σαν Μαρίνο, Μολδαβία, Ισλανδία, Σερβία, Αλβανία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φιλανδία και Ελβετία.
 
Στον τελικό του Σαββάτου στο Ρότερνταμ θα διαγωνιστούν και οι χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ Ημιτελικό που είναι οι: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία ,καθώς και οι «Big Five» -Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία-, όπως και η Ολλανδία, ως διοργανώτρια χώρα.

Ποιες εμφανίσεις ξεχώρισαν 

Από τη χθεσινή βραδιά του β' ημιτελικού «ξεχώρισαν» η Σερβία, το Σαν Μαρίνο, η Ελβετία και η... ξεκούραστη -θα λέγαμε- πρόκριση της Ισλανδίας, καθώς λόγω κρουσμάτων covid 19 δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στη σκηνή και προβλήθηκε το βίντεο από την δεύτερη πρόβα της. 

Η Σερβία είχε άρωμα θηλυκό με τρία κορίτσια τις «Hurricane» με πολύ μαλλί, όπως επισημάνθηκε, και από τον Γιώργο Καπουτζίδη, οι οποίες έβαλαν φωτιά στη σκηνή με την εκρηκτική εμφάνιση και τον χορό... Αυτό το τίναγμα το μαλλί βέβαια, να πούμε πως είχε κάτι από... «fuego».

Τέλος, η Αλβανία προκρίθηκε στον τελικό με την Άντζελα Περιστέρη θύμισε αμφίεση JLO, ενώ η Πορτογαλία είχε την πιο ιδιαίτερη και τρυφερή ερμηνεία της βραδιάς με υπέροχο κομμάτι και φωνή του τραγουδιστή.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα