Eurovision 2021: Τα 5+1 φαβορί του τελικού – Τι δείχνουν τα στοιχήματα;

Eurovision 2021
Eurovision Song Contest/Facebook

Λίγες μόλις από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 και τα στοιχήματα για την πρωτιά δίνουν και παίρνουν, ενώ η αγωνία, κάθε ώρα που περνά κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο. 

Η Ιταλία φαίνεται πως έχει «κάτσει» στην κορυφή και δεν λέει να φύγε, ενώ τόσο η Γαλλία όσο και η Μάλτα που φιγουράρουν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα των στοιχημάτων «παλεύουν» να ανέβουν κι άλλο.

Αυτή την ώρα στην πρώτη 5άδα του τελικού, στοιχηματικά, βλέπουμε τις εξής χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Μάλτα, Ουκρανία και Ελβετία, ενώ στην 6η θέση βλέπουμε την Ισλανδία, η οποία για πολλούς αποτελούσε αουτσάιντερ, ωστόσο δίνει τη δική της «μάχη» για να μπει στην πρώτη πεντάδα.

Μάλιστα, αν τα καταφέρει θα είναι και επίσημα η πιο ξεκούραστη συμμετοχή-διάκριση της διοργάνωσης, καθώς λόγω θετικών κρουσμάτων Covid-19 δε θα δούμε live τους Ισλανδούς on-stage, αλλά βίντεο από την 2η πρόβα τους, όπως έγινε και στον β' ημιτελικό του θεσμού.

Τα 5+1 φαβορί του αποψινού τελικού

1. Ιταλία με 27% πιθανότητα νίκης
2. Γαλλία με 20% πιθανότητα νίκης
3. Μάλτα με 13% πιθανότητα νίκης
4. Ουκρανία με 10% πιθανότητα νίκης
5. Ελβετία με 8% πιθανότητα νίκης
6. Ισλανδία με 5% πιθανότητα νίκης

Σύμφωνα με τον ιστότοπο eurovisionworld.com:

5+1 του τελικού της Eurovision 2021
eurovisionworld.com

Πού θέλουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Κύπρο;

Η μεγάλη βραδιά έφτασε και τόσο η Στεφανία με το «Last Dance» (Ελλάδα), όσο και η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» (Κύπρος) ανυπομονούν να βρεθούν επί σκηνής και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας μια υψηλή θέση. 

Αυτή την ώρα βέβαια, τα στοιχήματα θέλουν την συμμετοχή της Κύπρου να κατακτά την 12η θέση και την ελληνική συμμετοχή να έρχεται 16η με 1% πιθανότητα νίκης αμφότερες. 

Κύπρος
eurovisionworld.com
Ελλάδα
eurovisionworld.com

Υπενθυμίζεται πως ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2021 είναι απόψε στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα