Μελέτης Ηλίας: Πέρασε κορονοϊό όλη μου η οικογένεια

Ηλίας Μελέτης
Φωτογραφία: Instagram

Ο Μελέτης Ηλίας που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Alpha «Το Σόι σου» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy», όπου και μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», πλάι στην Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο ηθοποιός, αναφορικά με τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό δήλωσε: «πλέον καταλάβαμε όλοι μας ότι σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Η ζωή μας ήρθε τούμπα. Τα πράγματα τελικά δεν είναι αυτονόητα, γι’ αυτό πρέπει να εκτιμούμε τα απλά πράγματα και τα καθημερινά, αυτά που πιστεύουμε ως σίγουρα. Μια βόλτα για έναν καφέ με φίλους, μια αγκαλιά, ένα χάδι από τους δικούς μας ανθρώπους. 

Ηλίας Μελέτης
Φωτογραφία: Instagram

Αυτά έγιναν στη διάρκεια της πανδημίας πολύτιμα και δυσεύρετα. Ωστόσο ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, αντέχει. Γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και όσο μπορούμε, μέχρι να περάσει αυτό το κακό, να προσέχουμε. Ο εμβολιασμός και η εμπιστοσύνη μας προς την επιστήμη είναι η μοναδική λύση, με όλη αυτή τη συμφορά που μας βρήκε, ώστε να μπορούμε να ξεμπλέξουμε από την πανδημία. Και εγώ, με τη σειρά μου, έχω κλείσει ραντεβού στις 26 Μαΐου για τον εμβολιασμό μου και νιώθω ότι σιγά σιγά θα αρχίσω να βαδίζω πιο ελεύθερα».

Η ζωή μας ήρθε τούμπα

Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, νόσησε από κορονοϊό όλη του η οικογένεια. «Νόσησαν η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, ο πατέρας μου, η μητέρα μου και εγώ. Όλη η οικογένεια. Άρα ξέρω τι σημαίνει να περνάς τον Covid-19. Περάσαμε μια περιπέτεια πριν από δυόμισι μήνες, όπως και πολλές άλλες οικογένειες. Ευτυχώς, δεν νοσηλευτήκαμε. Αν και είχαμε ήπια συμπτώματα κατά 90%, όπως μας είπε ο γιατρός, αναρωτιέσαι για 15 μέρες τουλάχιστον:

“Και αν αυτό ανατραπεί; Και αν γυρίσει στο 10% και τα πράγματα χειροτερέψουν;” Ο Covid-19 “χτυπάει” και την ψυχολογία του ανθρώπου. Πολύ παράξενη αρρώστια. Να μένεις μόνος σου όταν αρρωστήσεις ή όταν νοσηλευτείς; Ήταν να το περάσει και αυτό η οικογένεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα