Αγγελική - Spoiler: Η Κατερίνα ξανά στην αγκαλιά του Μιχάλη

Μιχάλης Κατερίνα Αγγελική
© Alpha

Όλα θα αλλάξουν στη σειρά «Αγγελική» με την Κατερίνα να τρέχει ξανά στην αγκαλιά του Μιχάλη. Αν και οι ετοιμασίες για το γάμο της με τον Δημήτρη συνεχίζονται, εκείνη θα δώσει ένα παθιασμένο φιλί στον Μιχάλη.

Με την έλευση της Αγγελικής στο κτήμα των Αργυρών, ο Μιχάλης με την Κατερίνα απομακρύνθηκαν. Ωστόσο, στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τους δύο πρωταγωνιστές να έρχονται ξανά κοντά.

Ο έρωτας τους φουντώνει ξανά και αιτία για αυτό είναι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Δημήτρη προς την Κατερίνα. Ο Δημήτρης πιέζεται έντονα από την παρουσία της Αγγελικής και αρχίζει και ξεσπάει στην Κατερίνα. Της συμπεριφέρεται και της μιλάει πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα η Κατερίνα να βρει παρηγοριά στον Μιχάλη.

Πάνος Βλάχος Αγγελική
© Instagram

Ο Δημήτρης δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

Η Κατερίνα αρχίζει και συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης κρύβει και μια σκοτεινή πλευρά, την οποία δεν είχε αντιληφθεί, θολωμένη από την αγάπη της για εκείνον.

Η ίδια συνειδητοποιεί πως ο Δημήτρης δεν είναι ικανός να της δώσει την ασφάλεια που επιθυμεί. Σε ένα από τα ξεσπάσματα του θα της συμπεριφερθεί απαίσια και η Κατερίνα θα φύγει κλαίγοντας. Στο δρόμο της θα βρεθεί ο Μιχάλης, ο οποίος θα την παρηγορήσει και οι δυο του θα ανταλλάξουν ένα φιλί.

Οι δυο τους θα καταλάβουν πως δεν ξεπέρασαν ποτέ ο ένας τον άλλο. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης;

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα