«Άγριες Μέλισσες»: Ο Αιμίλιος Χειλάκης εισβάλλει στον τρίτο κύκλο της σειράς

Αιμίλιος Χειλάκης
Φωτογραφία: Youtube

Πέρασαν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε τον Αιμίλιο Χειλάκη στην τηλεοπτική σειρά του Mega, «Το Νησί», όπου και υποδυόταν τον γιατρό Μανώλη Βανδουλάκη. Ο ηθοποιός με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εισβάλλει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» σε ρόλο - έκπληξη. 

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη τον έπεισαν να επιστρέψει στην τηλεόραση με τον ρόλο, ενός πολύ κακού ανθρώπου, όπως ήταν και ο χαρακτήρας του Μάνου Βόσκαρη.

Σύμφωνα με τα spoilers, μέχρι στιγμής ο Δούκας και η Μυρσίνη εγκαταλείπουν τον Διάφανι και θα μετακομίσουν στη Λάρισα, την στιγμή που τους έχουν εγκαταλείψει τα παιδιά τους.  Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα έχει καθοριστικό ρόλο και θα κάνει τη ζωή στο Διαφάνι αφόρητη, με τον τρίτο κύκλο να διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας.

Σύμφωνα με την espresso, ένας νέος άνθρωπος του καθεστώτος και ο Ακύλας Μεγαρίτης (ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων, που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε) και τον οποίο θα υποδυθεί ο Χειλάκης.

Η Πηνελόπη εγκαταλείπει για πάντα το Διαφάνι

Η Πηνελόπη θεωρείται μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στις «Άγριες Μέλισσες», κάτι που θα αποδειχθεί και στην πορεία της δραματικής σειράς.

Οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για τις επιλογές της από εδώ και στο εξής, ενώ ο ψυχισμός της θα κλονιστεί συθέμελα μετά την αποκάλυψη μεγάλων μυστικών που αφορούν την οικογένειά της και πρόσωπα που αγαπά. Η πρωταγωνίστρια θα ζητήσει τη στήριξη της θείας της Ανέτ, προκειμένου να τη βοηθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Παρίσι και να αφήσει μια για πάντα πίσω της το Διαφάνι.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα