«Άγριες Μέλισσες» - Σταμούλης: Το μήνυμά του μετά τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού

Σπύρος Σταμούλης άγριες μέλισσες
© ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Σπύρος Σταμούλης, που έγινε ευρέως γνωστός στον ρόλο του Αλέξη Γραμματικού μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», είπε το τελευταίο «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς, ο Αλέξης Γραμματικός βρήκε τραγικό θάνατο από την οργάνωση «Άβαντες» για χάρη του Δούκα Σεβαστού. Ο εισαγγελέας βρήκε τον μάρτυρα που θα κατέδιδε τον Δούκα για τον θάνατο του Σωκράτη Θέμελη, ωστόσο δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το έργο του, που ήταν η φυλάκιση του πρώην πεθερού του.

αλέξης γραμματικός άγριες Μέλισσες
© ΑΝΤ1

Ο Αχιλλέας ενημέρωσε τον Δούκα για τις κινήσεις του Αλέξη και ο «άρχοντας του θεσσαλικού κάμπου» έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν πριν φτάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης η κατάθεση του μάρτυρα, όπως και έγινε.

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους και τους συντελεστές του σίριαλ, καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν για τον τηλεοπτικό του χαρακτήρα.

Η συγκινητική του ανάρτηση

«Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή.

ΥΓ: Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός!».

Σπύρος Σταμούλης άγριες μέλισσες
© Instagram

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα