Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Πηνελόπη εγκαταλείπει για πάντα το Διαφάνι

Πηνελόπη άγριες μέλισσες
© ΑΝΤ1

Η Πηνελόπη θεωρείται μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στις «Άγριες Μέλισσες», κάτι που θα αποδειχθεί και στην πορεία της δραματικής σειράς.

Οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές για τις επιλογές της από εδώ και στο εξής, ενώ ο ψυχισμός της θα κλονιστεί συθέμελα μετά την αποκάλυψη μεγάλων μυστικών που αφορούν την οικογένειά της και πρόσωπα που αγαπά. Η πρωταγωνίστρια θα ζητήσει τη στήριξη της θείας της Ανέτ, προκειμένου να τη βοηθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Παρίσι και να αφήσει μια για πάντα πίσω της το Διαφάνι.

Γραμματικός Πηνελόπη άγριες μέλισσες
© ΑΝΤ1

Σύμφωνα με το «TiVi», χωρίς να το γνωρίζει κανείς, η Πηνελόπη ζητάει από τη θεία της αυτό που της είχε ζητήσει παλαιότερα ο Νικηφόρος. Να την βοηθήσει στα πρώτα της βήματα, μακριά από το Διαφάνι, μακριά από όλους και όλα. Έχοντας φτάσει πια στα όριά της, η μόνη λύση είναι στη φυγή.

Η ίδια μαθαίνει πως και οι τρεις αδελφές Σταμίρη ευθύνονται για τον θάνατο του αδελφού της Σέργιου, γεγονός που την πληγώνει βαθιά, καθώς είχε έρθει ιδιαίτερα κοντά με την Ασημίνα. Παράλληλα, μαθαίνει τα πάντα σχετικά με τη δράση του πατέρα της, ο οποίος κρύβεται πίσω από το θάνατο του ξαδέλφου της Γιάννου.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της φαίνεται πως θα παίξει και ο θάνατος του Αλέξη Γραμματικού. Ο εισαγγελέας ήταν ένας άνθρωπος που την αγάπησε πραγματικά, παρά τις διαφορές τους. Όταν μάθει ότι ο Μελέτης ευθύνεται για τον θάνατό του θα καταρρεύσει και αυτό το γεγονός θα δώσει τέλος σε ό,τι αισθήματα ένιωθε γι' αυτόν.

Αλέξης Πηνελόπη άγριες μέλισσες
© ANT1

Μετά την αποκάλυψη των μυστικών, η μόνη λύση για την Πηνελόπη είναι η φυγή στο Παρίσι για να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα