«Survivor»: Το νέο deal του Ατζούν με Σάκη και Μαριαλένα

Σάκης και Μαριαλένα στο Survivor
Φωτογραφία SKAI

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την έναρξη του «Survivor» έχουν τραβήξει πάνω τους όλα τα βλέμματα, εξάλλου όλο το στόρι που «υποκίνησε» ο Αντζούν Ιλίτζαλι είχε ακριβώς αυτόν το σκοπό. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η χρονική παράταση του παιχνιδιού δημιουργεί νέα δεδομένα στον Άγιο Δομίνικο.

Επίσης, έπειτα από την οικειοθελή αποχώρηση τόσο του Τζέιμς Καφετζή όσο και του Νίκου Μπάρτζη, όλοι οι παίχτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, προχώρησαν σε νέα οικονομική συμφωνία με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, όπως είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Αλέξης Μίχας.

Survivor μπλε ομάδα
© Facebook

Πόσα χρήματα θα παίρνουν από εδώ και πέρα ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο;

Ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», είπε χαρακτηριστικά: «Ο Αντζούν Ιλίτζαλι είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς και του Νίκου. ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του ριάλιτι, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν».

Σάκης και Μαριαλένα στο Survivor
Φωτογραφία: Youtube

«Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα», σημείωσε αμέσως μετά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα