Survivor: Υποψήφια προς αποχώρηση η Χαμπέρη - «Κλείδωσε» η ημερομηνία του τελικού

Σάκης και Μαριαλένα
Πηγή: Youtube

Μετά την παράταση που πήρε το ριάλιτι επιβίωσης του Survivor, φαίνεται πως «κλείδωσαν» οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού, όπου και θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Το παιχνίδι κατάφερε για άλλη μια χρονιά να «κερδίσει» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για πολλούς λόγους. Ο  Ατζούν Ιλίτζαλι με τις επιλογές των παικτών δημιούργησε για άλλη μια φορά ίντριγκες, κόντρες, αλλά και... ρομαντικά ειδύλλια στο ηλιοβασίλεμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων και μετά την ψηφοφορία του κοινού οι δύο θα περάσουν στον τελικό που θα γίνει την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, όπου θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής.

Σίγουρα ο ημιτελικός και ο τελικός θα γίνουν live ώστε να ψηφίσουν οι τηλεθεατές, αλλά σύμφωνα με το newsit.gr, επιθυμία του ΣΚΑΪ και της Acun Medya είναι να γίνει παρουσία κοινού.

Σάκης Κατσούλης
INSTAGRAM

O Σάκης έστειλε στον... τάκο την Ελένη Χαμπέρη

Στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας "ρίχτηκαν" οι παίκτες, στη «σκιά» της αποχώρησης της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα. Οι έξι παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι επιβίωσης είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κορόμι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελένη Χαμπέρη και ο Σάκης Κατσούλης.

Την πρώτη ατομική ασυλία αυτής της εβδομάδας κατάφερε να κερδίσει ο Σάκης, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ανακουφισμένος.

Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα κουκιά είναι μετρημένα. Την Μαριαλένα δεν θα την ψήφιζα, από εκεί και πέρα μένουν τέσσερα άτομα εκ των οποίων δυο από αυτούς με έχουν στεναχωρήσει με την συμπεριφορά τους. Επειδή πιο κοντά έχω έρθει με την Ελένη και με έχει στενοχωρήσει περισσότερο, θα δώσω την Ελένη».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα