Survivor – spoiler: «Κλείδωσε» η τελική τετράδα

Survivor
FACEBOOK

Στο τέλος του πλησιάζει το μεγάλο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, το οποίο και φέτος «έσπασε» όλα τα κοντέρ τηλεθέασης. Οι ίντριγκες, τα αγωνίσματα, τα έπαθλα και φυσικά οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι, οι παίκτες,  όλα ήταν κομμένα και ραμμένα έτσι ώστε να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σε μια περίοδο κιόλας που ο περισσότερος κόσμος ήταν κλεισμένος στα σπίτια του λόγω της πανδημίας.

Πλέον τον ενδιαφέρον για το παιχνίδι εστιάζεται στο ποια θα είναι η τελική τετράδα του τελικού και ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής για φέτος. Οι στοιχηματικές έχουν πάρει «φωτιά» και οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν μέρα με την μέρα.

Σάκης Κατσούλης
INSTAGRAM

Σύμφωνα με πολύ έγκυρη πηγή μας, η τετράδα του τελικού έχει κλείσει. Η τετράδα αποτελείται από τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κόρομι. Η συγκεκριμένη τετράδα φαίνεται αρκετά λογική καθώς οι δύο παίκτες είναι από την αρχή του παιχνιδιού και είναι αρκετά δυνατοί(Mαριαλένα και Γιώργος), ενώ οι άλλοι δύο είναι αγωνιστικά οι πιο δυνατοί παίχτες του survivor.

Το κατά πόσο θα επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία θα το δούμε στους δέκτες μας τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν ας κρατήσουμε αυτό ως μια πρώτη πληροφορία και ας έχουμε και λίγο «σασπένς» για τυχόν εκπλήξεις.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα