Survivor - Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Σαλαγκούδη: «Δεν θέλω να τη βλέπω, υπάρχει εμπάθεια»

Ανθή Σλαγκούδη και Ελίζαμπεθ Ελέτσι
Πηγή: Instagram

Στο πάρτυ γενεθλίων του Τριαντάφυλλου βρέθηκαν δύο πρώην συμπαίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίες αν και ήταν στην κόκκινη ομάδα δεν μιλάνε.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, οι οποίες μετά την αποχώρηση της δεύτερης από το παιχνίδι ξεκίνησε να είναι διακριτική και μια... εμπάθεια μεταξύ τους. Υπενθυμίζουμε πως η Ανθή είχε προτείνει υποψήφια για αποχώρηση την Ελίζαμπεθ, η οποία και αποχώρησε στη συνέχεια από το παιχνίδι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», παραδέχθηκε την εμπάθεια που υπάρχει ανάμεσά τους, ενώ απέφυγε να προφέρει ακόμα και το όνομά της. Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν θέλει ούτε να βλέπει, αλλά ούτε να ακούει την Ανθή Σαλαγκούδη. 

«Είναι μία προσωπικότητα, μία οντότητα που δεν θέλω να τη βλέπω, καν να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της φωνής της μου αρέσει. Την γνωρίζετε. Το όνομά της ξεκινάει σε Α και τελειώνει σε Η. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν έχουμε τσακωθεί, αλλά υπάρχει μία εμπάθεια.

Είναι το άτομο, το οποίο με έδιωξε από το παιχνίδι με το δικό της μοναδικό τρόπο, γιατί ακόμα και αυτή είχε εκπλαγεί… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γούρλωμα των ματιών της, έχει μείνει στην ιστορία. Εκείνη λέει ότι δεν έχει πρόβλημα με εμένα. Δεν μιλήσαμε ούτε χαιρετηθήκαμε εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα