Survivor - Τριαντάφυλλος: Με νέο λουκ φτάνει σήμερα στην Ελλάδα

Τριαντάφυλλος
© Youtube

Μετά από 6 μήνες και 11 υποψηφιότητες, ήρθε η ώρα για τον Τριαντάφυλλο να αποχωρήσει από το φετινό Survivor. Ο γνωστός ερμηνευτής αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και όλοι οι φαν του παιχνιδιού αναμένουν την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και τις δηλώσεις για τους συμπαίκτες του.

Μπορεί, ο Τριαντάφυλλος να μην κέρδισε το έπαθλο, αλλά κατάφερε να αποσπάσει ένα αστρονομικό ποσό, καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος από όσους βρίσκονταν τους τελευταίους τρεις μήνες στο ριάλιτι.

Ρεκόρ ψήφων στην αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Ένα αστρονομικό χρηματικό ποσό συγκέντρωσε με την σειρά του και η παραγωγή του Survivor 4, καθώς στην ψηφοφορία της Τετάρτης (02/06) σημειώθηκε ρεκόρ τηλεφωνημάτων και εισπράξεων. Σύμφωνα με την εκπομπή "Το Πρωινό", στην ψηφοφορία συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι που ψήφισαν θετικά τον αγαπημένο τους παίκτη.

Από την ψηφοφορία, πάντως, οι πάροχοι, η Acun Medya και ο ΣΚΑΙ έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 200.000 ευρώ.

Το νέο λουκ του τραγουδιστή

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος είναι ανανεωμένος, αφού ξυρίστηκε και κουρεύτηκε, ενώ αποκάλυψε πως σήμερα στις 16:10 θα φτάσει στην Ελλάδα.

«Μετά από μισό χρόνο πήρα ξανά το κινητό στα χέρια μου και σας μιλάω. Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα μας, δεν ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο στις 16:10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος, πρώτα ο Θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε. Ίσως η δυσκολότερη μέρα μου στο παιχνίδι από τη μέρα που χωρίσαμε με τη Μαριαλένα στις ομάδες. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος, με έχει πιάσει ένα παράπονο. Ξεκάθαρα για εμένα ήταν στο στήριγμά μου. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι», ανέφερε.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα