Survivor - Λιάγκας: «Ο Λιβάνης θα πρέπει να είναι μα… για να γυρίσει στη Μαριαλένα»

Survivor σάκης μαριαλένα
© Σκάι

Στο «Πρωινό», έπαιξαν δηλώσεις ενός μέλους της οικογένειας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία φαίνεται πως έχει βρει το στήριγμα της στο Survivor στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη.

Η οικειότητα μεταξύ τους έχει προκαλέσει σωρεία αρνητικών σχολίων όχι μόνο από την οικογένεια της Μαριαλένας, αλλά αυτή τη φορά και από τον Γιώργο Λιάγκα.

«Η μητέρα της έχει χάσει 10 χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δεν θέλει τη Μαριαλένα, θα την «αδειάσει». Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», αναφέρει μέλος της οικογένειας.

«Δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εγώ διαφωνώ πλήρως με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας, διότι είναι με την πλήρη γνώση της, δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης ή ο Acun. Ξέρει ότι με αυτά που έκανε, ότι έχει τελειώσει τη σχέση της με τον Λιβάνη. Γιατί κι ερωτευμένος να είναι ο Γιώργος Λιβάνης θα πρέπει να είναι πολύ μα… -μην πω τώρα τη λέξη- για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να ξαναείναι μαζί της. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Από αυτά που βλέπω έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σεξ στο δάσος -με τα λεγόμενα των άλλων παικτών που έλεγαν ότι πάνε μαζί προς νερού τους και λείπουν 20-25 λεπτά. Λύνουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και τις τηλεοπτικές για την προβολή».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα