«Survivor» – Μικρούτσικος: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα μας... εμπαίζουν»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/5) στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», και μεταξύ άλλων, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor» και τις δημόσιες εξομολογήσεις αγάπης από τον Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και αντίστροφα.

Survivor σάκης μαριαλένα
© Σκάι

«Δεν συμφωνώ με τον τρόπο των παιδιών, με την ένταση και τον πόθο τους»

Αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν συμφωνώ με τον τρόπο των παιδιών, με την ένταση και τον πόθο τους». Και συνέχισε λέγοντας: «Μια είναι η ουσία, μας εμπαίζουν ή βλέπουμε ένα φυσικό ριάλιτι; Εγώ πιστεύω ότι μας εμπαίζουν. Το ότι τα δυο αυτά παιδιά είχαν σχέση, ήταν ερωτευμένοι, τσακώθηκαν, χώρισαν και έκαναν άλλες σχέσεις και μπορεί η σχέση τους να μην είχε κάνει τον κύκλο της. Εμένα μου μένει όμως η στάση του Ατζούν (Ιλίτζαλι) που βγαίνει μπροστά και έχει ως βασικό θέμα αυτήν τη σχέση, που είναι σαν "παιδί" του».

«Δεν νοθεύεται η αγάπη με στημένο πράγμα»

Και αμέσως μετά δήλωσε: «Δεν νοθεύεται η αγάπη με στημένο πράγμα. Ο έρωτας δεν υποδέχεται και δεν αποδέχεται τέτοιες ιστορίες. Όταν είμαι ερωτευμένος θα πω αφήστε το. Μπορεί να έχουν συναισθήματα, αλλά αυτό που βλέπουμε μας πασάρεται έτσι…»

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε τον λόγο και ανέφερε πως τα παιδιά «τα έχει ρουφήξει το ριάλιτι» και ανέφερε πως θεωρεί πως οι αντιδράσεις τους είναι αληθινές.

Δείτε παρακάτω:

Επιπλέον, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε μπορούσε να μην σχολιάσει και τον... «πεντάλογο της πτώσης του Survivor» (όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης). Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε χαρακτηριστικά: 

  1. Την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη
  2. Το κωμειδύλλιο του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη
  3. Τις αλλεπάλληλες επιθέσεις και συμφιλιώσεις με τον παπά-Ντάφυ (aka Τριαντάφυλλο)
  4. Την ακατάσχετη προώθηση και θεοποίηση των χορηγών από τους παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης και 
  5. Τα «παίζω δεν παίζω» του Τριαντάφυλλου

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα