Βλαντή - Δημητροπούλου: Γάμοι υπό άκρα μυστικότητα σε Ύδρα και Κηφισιά

Παναγιώτα Βλαντή και Ευγενία Δημητροπούλου
Πηγή: Facebook

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου τον σύντροφό της, Στέλιο Βλατάκη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή «Happy Day», η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος» που προβάλλεται καθημερινά από τον Ant παντρεύτηκε στην Κηφισιά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Τόσο η ηθοποιός, όσο και ο διακεκριμένος νευροχειρουργός επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζουμε, πως η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον αρραβώνα της πριν περίπου πέντε μήνες στο «Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως «Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου το ήξερε, είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι».

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ η συγκατοίκηση στη ζωή τους ήρθε αμέσως. 

Γάμος και για την Παναγιώτα Βλαντή

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε και η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, η οποία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο στην Ύδρα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Love it», ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους παρουσία μόλις 50 ατόμων. Η Παναγιώτα έφτασε με καΐκι στον ναό συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. Ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού. 

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα», θυμίζουμε είχε πει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός, μάλιστα προχώρησε σε μια ανάρτηση σήμερα, ανεβάζοντας φωτογραφία από την Ύδρα, όπου και είχε γράψει στη λεζάντα «Just married».

Ανάρτηση της Παναγιώτας Βλαντή
Πηγή: Instagram

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα