Λιάγκας για Θεοφάνους: «Δικαίως τσαντίστηκε και μας έβρισε»

Λιάγκας Θεοφάνους

Την απάντησή του μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό», έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γιώργο Θεοφάνους για το ρεπορτάζ που ήθελε τον συνθέτη να δίνει ’’μάχη’’ προκειμένου να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο.

Τι ακριβώς συνέβη 

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε τη περασμένη Δευτέρα ο Γιώργος Θεοφάνους, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, καθώς εκνευρίστηκε με το ότι ειπώθηκε πως θέλει διακαώς να συνεργαστεί με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής στο χθεσινό ρεπορτάζ είπε πως «οι πληροφορίες που θα μεταφέρουμε είναι από το περιβάλλον των επιχειρηματιών και των ανθρώπων που θέλουν διακαώς να συνεργαστούν μαζί του. Υπάρχει λοιπόν η πρόταση για Βίσση-Βανδή, να είναι το τρίτο όνομα στην συνεργασία, όπως υπάρχει μια ακόμα πρόταση από τον ίδιο επιχειρηματία, σε ένα άλλο μαγαζί να είναι πρώτο όνομα και να έχει δίπλα του πιο νεαρά άτομα, σε ένα πιο νεανικό σχήμα. Αυτό είναι το ένα μέρος. Η δεύτερη πληροφορία που έχω, είναι η πρόταση για συνεργασία με Μαζωνάκη και Ρουβά. Έχω πληροφορίες και με ποιους συνθέτες συνομιλεί και τον θέλουν διακαώς. Είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους...».

Η ανάρτηση του Θεοφάνους

Ο συνθέτης απάντησε με ανάρτηση γράφοντας. «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just. Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα 'θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ».

Η απάντηση του Λιάγκα

Στην χθεσινή εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Να ξεκινήσουμε παιδιά με τον Τριαντάφυλλο, διότι είπαμε κάτι χτες, που είπες εσύ Τάσο και τσατίστηκε ο Θεοφάνους. Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί, δικαίως...».

«Τι δικαίως; Μας ξέρει προσωπικά, μπορεί να στείλει ένα μήνυμα και να πει παιδιά αυτό δεν ισχύει..», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εμείς το χλευάσαμε, γιατί βγήκε ο Περρής και είπε ακόμα και ο Μπετόβεν... Ο Θεοφάνους, ο οποίος είναι και λίγο εύθικτος, παρότι εμένα είναι φίλος μου, μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο. Δεν κατάλαβα, του λέω ρε Γιωργάρα σε είδα και στις Σπέτσες, δεν μιλήσαμε και δεν απάντησε. Μετά κατάλαβα ότι έχει τσατιστεί. Αν δεν έχει γίνει η πρόταση και το είπαμε εμείς από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε», είπε ο Λιάγκας.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν ένας επιχειρηματίας αναλαμβάνει έναν καλλιτέχνη, πηγαίνει και σε συνθέτες», ανέφερε ο Ουγγαρέζος, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Πήραμε να τον ρωτήσουμε; Σιγά το ένα, σιγά το άλλο, δεν είναι ωραία η εικόνα αυτή που βγάζουμε, δημιουργούμε εντυπώσεις...».