Ήλιος (SPOILERS): Η Αλεξάνδρα υποφέρει στην φυλακή

Ήλιος SPOILERS

Ένα τροχαίο θα ανατρέψει τα πάντα, τη στιγμή που η Δάφνη και ο Χρήστος ψάχνουν απεγνωσμένοι να βρούνε το παιδί τους και σε αυτό θα τους βοηθήσει ο Νικήτας.

Αυτοί που που όμως έχουν φροντίσει να το απαγάγουν αποδεικνύονται καλά προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Η Αθήνα κάθε μέρα που περνάει νιώθει ακόμη πιο σίγουρη πως ο Δημήτρης δεν βρίσκεται πια στη ζωή, τη στιγμή που η Αλίκη θα την κατηγορήσει λέγοντας της πως δεν κάνει σωστά το καθήκον της.

Ο Διονύσης με τη σειρά του είναι αποφασισμένος να επισκεφθεί την Αλεξάνδρα στη φυλακή προκειμένου να τις κάνει κάποιες ερωτήσεις, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Η μεγάλη επιθυμία του είναι να μάθει τον ρόλο της Αλίκης στον θάνατο της θείας του και για ποιον λόγο εκείνη βρισκόταν μαζί της στο αυτοκίνητο.

Η Αλεξάνδρα θα νιώσει τον τρόμο καθώς δέχεται πιέσεις και απειλές στις φυλακές και θα ζητήσει άμεσα από την Αθηνά να την βοηθήσει να αποφυλακιστεί έστω και με εγγύηση.

Τέλος, η Αθηνά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ίχνη αυτού που διοικεί την εγκληματική οργάνωση, καθώς θα μάθει ένα στοιχείο που θα την βοηθήσει ενόψει της συνέχειας, με το όνομα του επικίνδυνου άνδρα να είναι Μενέλαος.

Ήλιος: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη (21/10, 20:00)!

Ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στη Νέλλη τις υποψίες του για την Αλίκη και σκέφτεται αν θα αποκαλύψει στον Δημήτρη το στοιχείο που την τοποθετεί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Βολίδης εκείνη τη νύχτα.

Η Ελπίδα ζητάει από την Εύα να απομακρυνθεί από τον Ιάσωνα, καθώς ενόψει της δίκης του, η σχέση του με μια ανήλικη, θα επηρεάσει αρνητικά το δικαστήριο.

Ο Νικήτας και ο Αντώνης ανησυχούν για την Δάφνη και το μωρό που έχουν εξαφανιστεί.

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το αίτημά της για προσωρινή αποφυλάκιση απορρίπτεται και οδηγείται στην φυλακή.