My Style Rocks: Ποια θα είναι η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας; (pics)

Το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» όπως είναι γνωστό, θα εντάξει στη μεσημεριανή ζώνη προγράμματός του και την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ.

Μπορεί το reality μόδας να διέκοψε την προβολή του λόγω κοροναϊού, αλλά έχει πάρει το «πράσινο φως» και θα επιστρέψει με τη νέα σεζόν στις οθόνες μας.

Τον τελευταίο καιρό όμως έχουν ακουστεί πολλά για το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί στο «τιμόνι» του, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η Κατερίνα Στικούδη δεν θα είναι στην παρουσίαση του My Style Rocks όπως και πέρυσι.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια, έκλεισε με την «Acun Medya» για να είναι ξανά στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας.

Πάντως η τούρκικη εταιρεία παραγωγής δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν στον καινούργιο κύκλο θα είναι κάποιες από τις προηγούμενες διαγωνιζόμενες, ενώ επίσης δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα είναι η ίδια κριτική επιτροπή ή θα υπάρξει… κάποια αλλαγή.

Το σίγουρο όμως είναι ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Στικούδη θα υποδεχτεί στο «My Style Rocks» τις διαγωνιζόμενες, τους κριτές και τους τηλεθεατές.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM