Αρνητικός ο Τραμπ στον κοροναϊό - Τι λέει ο γιατρός του

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε o Ντόναλντ Τραμπ είναι αρνητικά στον κοροναϊό εδώ και «αρκετές ημέρες» και δεν υπάρχει κίνδυνος να «μεταδώσει» τον ιό «σε άλλους», διαβεβαίωσε χθες Δευτέρα (12/10) ο επικεφαλής γιατρός του Λευκού Οίκου.

Ο Σον Κόνλεϊ, γιατρός του Ρεπουμπλικανού Προέδρου των ΗΠΑ, σε ενημερωτικό του σημείωμα, διαβεβαιώνει πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αρνητικός στον κοροναϊό εδώ και «αρκετές ημέρες».

Συμπληρώνοντας, πως τα τεστ PCR στα οποία και υποβάλλεται ο Τραμπ βγαίνουν κατ' εξακολούθηση αρνητικά και πως πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος να «μεταδώσει» τον ιό «σε άλλους».

Να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υποβάλλεται σε τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης της πολυμεράσης BinaxNOW του εργαστηρίου Abbott. Τα δεδομένα πιστοποιούν «έλλειψη ανιχνεύσιμης αναπαραγωγής» του SARS-CoV-2. Ο ίδιος ο Κόνλεϊ διαβεβαιώνει ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ υποβλήθηκε επίσης σε άλλες εξετάσεις και θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά.

Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα του Σον Κόνλεϊ:

Το παραπάνω ενημερωτικό σημείωμα του Δρ. Κόνλεϊ, δημοσιοποιήθηκε από την αμερικανική προεδρία δέκα ημέρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε συμπτώματα της νόσου COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM