Κοροναϊός: Έκτακτη σύσκεψη Χαρδαλιά-Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πρόκειται να μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιήσει έκτακτη σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα,  για την εξέλιξη της πανδημίας του κοροναϊού στη Βόρεια Ελλάδα.

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη για την εξέλιξη του κοροναϊού στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτήριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις 19:00, παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

«H Θεσσαλονίκη μπορεί να οδηγηθεί σε lockdown με καταστροφικές συνέπειες»

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε νωρίτερα πως αν δεν τηρηθούν υπεύθυνα και με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα που θα επιβληθούν στην περιοχή είναι «απολύτως ορατό το ενδεχόμενο η Θεσσαλονίκη να οδηγηθεί σε lockdown με καταστροφικές συνέπειες για την τοπική οικονομία».

«Πρέπει να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα»

Και στη συνέχεια, ο ίδιος συμπλήρωσε εξηγώντας πως «Αυτό που έχει μεγάλη σημασία πλέον, είναι να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα. Ώστε να αποφύγουμε ένα lockdown, το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Για την κοινωνία και την οικονομία, τόσο για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, όσο και για όλες τις περιοχές της χώρας. Είναι πλέον πιθανό η Θεσσαλονίκη να οδηγηθεί σε lockdown. Γι’ αυτό πρέπει η στάση όλων μας να είναι συλλογική και υπεύθυνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM