Πελώνη: «Ζητείται ψυχραιμία και ισορροπία από όλους»

Πελώνη: Δεν θα ανοίξουμε αν τα κρούσματα αυξηθούν περαιτέρω

- Υπομονή από όλους 

Του Μάκη Θεοδώση

 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τοποθετήθηκε για τα χθεσινά επεισόδια, τονίζοντας πως είναι «θλιβερές οι εικόνες οι χθεσινές. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει λάβει ακόμα θέση. Πιστεύω πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποδαυλίζει κοινωνική αντίδραση βασιζόμενος στην κόπωση του κόσμου. Θεωρώ αδιανόητο να συμπεριφέρεται τόσο ανεύθυνα και να καλύψει το κενό επιχειρημάτων και να θυμίζει κόμμα του 3% και όχι του 32%» τόνισε.

«Δεν υπάρχει το μότο η βία γεννά βία, υπάρχουν νόμοι και πρέπει να εφαρμόζονται» είπε. Όσον αφορά τα γεγονότα στη Ν. Σμύρνη, εξήγησε πως «η κυβέρνηση κάνει αυτό που πρέπει, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει προτάσεις την Παρασκευή και όλα τα κόμματα να λάβουν θέση».

«Είναι σαφής η υποδαύλιση με τρικάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλούν για τον Κουφοντίνα, για χούντα Μητσοτάκη και τόσα άλλα. Το δικαίωμα του συνέρχεσθαι δεν έχει καταργηθεί, να ειδοποιείται η Αστυνομία. Δεν γίνεται να κατηγορούν την κυβέρνηση για την πανδημία και να καλούν σε διαδηλώσεις, ταυτόχρονα» είπε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Για το άνοιγμα της αγοράς  ανέφερε πως «δώσαμε έναν οδικό χάρτη, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ανάλογα με τα κρούσματα, θα το δούμε». Όσον αφορά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τόνισε πως «υπάρχει η οργάνωση που το έχει αναλάβει».

«Η εικόνα μετάδοσης είναι μεγάλη λόγω καιρού και λόγω των διαδηλώσεων, με αύξηση διασωληνωμένων. Ζητείται ψυχραιμία και ισορροπία από όλους, να κάνουμε υπομονή» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM