Ξεσηκώνει και πάλι ο Πολάκης: «Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Πολάκης: «Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις “παρανοήσεις”: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής, που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία, και της συντηρητικής»

Με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση Πολάκη στη Βουλή περί Κολοκοτρώνηδων και δοσιλόγων, ο Παύλος Πολάκης έρχεται να ξεσηκώσει φίλους και εχθρούς με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Kontra να σχολιάσει τα λεγόμενα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στη Βουλή, ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη δοσιλόγων, ούτε ο Κολοκοτρώνης είναι ΣΥΡΙΖΑ. Στη Βουλή πολλές φορές, και στον πολιτικό διάλογο, όταν η πολιτική αντιπαράθεση είναι σκληρή, ακούγονται και υπερβολές».

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης «ανέβηκε» η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις "παρανοήσεις":

Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.

Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.

Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες, 114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή.

Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο από μαυραγορίτες και δοσιλόγους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς!!

Τέλεια και παύλα!

Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!»

Μετά το 1:25:00

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM