Το μήνυμα της Σακελλαροπούλου για το φετινό Πάσχα- Η επικοινωνία με Ιερώνυμο και Αναστάσιο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τόνισε τον σημαντικό ρόλο που κατέχει η εκκλησία εν μέσω της πανδημίας.

Η κ. Σακελλαροπούλου ήρθε σε επικοινωνία με τους Αρχιεπισκόπους Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη που προσφέρουν στους πιστούς τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογγράμμισε τον σημαντικό ρόλο της Εκκλησίας στην ενθάρρυνση και την καθοδήγηση του ποιμνίου εν μέσω πανδημίας και ευχήθηκε στους δυο ιεράρχες το φετινό Πάσχα να αποτελέσει την αφετηρία για την επούλωση των πληγών της ανθρωπότητας και την Ανάστασή της μέσα από το φως.

Παράλληλα, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω του κοροναϊού, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα και την πίστη μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος τόνισε πόσο επίκαιρο είναι το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδας, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η πανανθρώπινη συστράτευση αλληλεγγύης θα νικήσει την πανδημία και τις παρενέργειές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ