Στο Mega εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου ο Χαρδαλιάς

Νίκος Χαρδαλιάς
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Στο Mega εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου ο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Το συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει από την προσεχή Δευτέρα 24 Μαΐου. Να σημειωθεί πως το το εμβολιαστικό κέντρο στη Ρόδο, αναμένεται να επιταχύνει την διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού.

Χαρδαλιάς στη Ρόδο
thetoc.gr

Κατά την επίσκεψη του στο Mega εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου, ο Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόταν από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, καθώς και από κλιμάκιο στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, για την οριστική χωροθέτηση του νέου εμβολιαστικού κέντρου δυναμικής 24 εμβολιαστικών γραμμών. Το νέο εμβολιαστικό κέντρο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας στο Φαληράκι Ρόδου.

Χαρδαλιάς: «Η εργασία που έγινε αποτελεί πρότυπό»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την επίσκεψη τους στο εμβολιαστικό κέντρο του νησιού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις εργασίες που έγιναν έτσι ώστε να μετατραπεί το κλειστό γυμναστήριο σε μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο. Επίσης, ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τις υπηρεσίες και τους τοπικούς παράγοντες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να είναι έτοιμο το κέντρο.

«Η εργασία που έγινε αποτελεί πρότυπό», επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς τονίζοντας πως η προσπάθεια που γίνεται αφορά τους πολίτες για να μπορούν να επιστρέψουμε όλοι ασφαλείς στην κανονικότητα μας.

Τόσο ο κ. Χαρδαλιάς όσο και ο κ. Θεμιστοκλέους επισήμαναν την ανάγκη να προχωρήσουν με ταχύτερους ρυθμούς οι εμβολιασμοί, κάνοντας έκκληση προς τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν, τηρώντας βέβαια όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Με τη σειρά τους, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, και ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, όπως και η βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη που παρέστη στην ενημερωτική επίσκεψη.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου τόνισε πως πρόκειται για ένα εμβολιαστικό κέντρο με τη δυνατότητα χιλιάδων εμβολιασμών ημερησίως, το οποίο μπαίνει σε λειτουργία από την Δευτέρα. Παράλληλα, τόνισε πως όλα έγιναν σε χρόνο ρεκόρ, καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα διαμορφώθηκαν οι χώροι ενός αθλητικού γηπέδου σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο κέντρο εμβολιασμού.

Χατζημάρκος: «Είμαστε όρθιοι και θα βγούμε νικητές» 

Ο κ. Χατζημάρκος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Αυτή η μάχη μας αφορά όλους και οφείλουμε να μπαίνουμε σε αυτή κάθε μέρα με τη δύναμη που μας δίνει η γνώση οτι θα την κερδίσουμε βήμα-βήμα. Με επιμονή και αφοσίωση. Σε αυτό τον νέο υπέροχο χώρο, όπως και σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα των νησιών μας, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας. Πηγαίνουμε για να νικήσουμε την αγωνία, την αβεβαιότητα, την ακινησία. Είμαστε όρθιοι και θα βγούμε νικητές». 

Αμέσως μετά από την επίσκεψη αυτή, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την γέφυρα στην περιοχή «Χαράκι», η κατασκευή της οποίας έχει ολοκληρωθεί και ενημερώθηκε για το έργο από τον περιφερειάρχη.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα