Εξώδικο κατά Χαρδαλιά για τις αντιεπιστημονικές δηλώσεις για τη μουσική

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος κατηγορεί τον Νίκο Χαρδαλιά ότι ενοχοποιεί τη μουσική, αλλά και τον χώρο του Πολιτισμού, όπως έχει κάνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, την ώρα που οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα εδώ και πολλούς μήνες από τις κυβερνητικές αντιλήψεις. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς την περασμένη Παρασκευή υποστήριξε ότι «η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και αυτό έχει αποδειχθεί παγκοσμίως από μεγάλα ερευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα και όλους τους λοιμωξιολόγους». Για αυτές τις δηλώσεις του η ομοσποδία αντέδρασε με εξώδικο.

Μάλιστα η ομοσπονδία φέρει ως παράδειγμα τις πρόσφατες έρευνες που διεξήχθησαν με τη διεξαγωγή ροκ συναυλίας στη Βαρκελώνη, στο Παρίσι και στη Μεγάλη Βρετανία, και καλεί τον Νίκο Χαρδαλιά να παρουσιάσει άμεσα τις μελέτες στις οποίες αναφέρθηκε κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της για τη ζημιά που έχει προκληθεί και την ηθική βλάβη των μελών της.