Αντετοκούνμπο: Ασταμάτητος και MVP του All Star Game

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας έκανε ξανά περήφανους, καθώς αναδείχθηκε MVP του NBA All Star Game, όντας ο πρώτος γεννημένος στην Ευρώπη αθλητής που το κατάφερε – Η ανάρτηση του

Ο Greek Freal, Γιάννης Αντετοκούνμπο γράφει και πάλι ιστορία, αφού αναδείχθηκε MVP του NBA All Star Game με εξαιρετική ευστοχία ρεκόρ, καθώς σε 19 λεπτά συμμετοχή πέτυχε 35 πόντους με 16/16 εύστοχα σουτ (επιπλέον: 7 rebound και 3 assist).

Μάλιστα, είναι ο πρώτος παίκτης σε All Star Game που δεν έχασε ούτε ένα σουτ από το 1968 μέχρι σήμερα. Κατάφερε να οδηγήσει την «team LeBron» στη νίκη ενάντια στην «team Durant» με σκορ 170-150.

Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να είναι και ο πρώτος αθλητής γεννημένος στην Ευρώπη, ο οποίος έγινε ο πολυτιμότερος παίχτης του NBA All Star Game.

Να σημειωθεί επίσης, πως, μεταξύ όλων, ο Αντετοκούνμπο είναι τρίτος παίκτης στην ιστορία του NBA –μετά τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κέβιν Γκαρνέτ– ο οποίος κέρδισε τίτλους MVP της σεζόν, MVP του All Star Game και του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς.

Η ανάρτηση του Αντετοκούνμπο

Ο ίδιος αφιέρωσε αυτή του τη νίκη, όπως ήταν αναμενόμενο στο γιο του, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε: «Enjoy every moment.».

ανάρτηση Αντετοκούνμπο

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: Η στήριξη του «Greek Freak» στα HBCUs

Νωρίτερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε φτάσει στην «State Farm Arena» της Ατλάντας με ένα φούτερ στο οποίο αναγραφόταν «Support Black Colleges», θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα για στήριξη των Αφροαμερικανικών Πανεπιστημίων της χώρας.

Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε πως στο πλαίσιο της φετινής αυτής «γιορτής» του NBA, ο ίδιος αποφάσισε να διαθέσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τα Ιστορικά Μαύρα Κολέγια και Πανεπιστήμια (HBCUs).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM