Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα με εύκολη νίκη στο Ακαπούλκο! (vid)

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Ακαπούλκο, καθώς νίκησε με 2-0 σετ τον Μπενουά Περ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Abierto Mexicano (ATP 500).

Άνετα πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Μεξικανικού Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που νίκησε 6-3, 6-1 τον Γάλλο Μπενουά Περ στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και από το ξεκίνημα δεν άφησε καθόλου περιθώρια στον αντίπαλό του, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του στο πρώτο σετ, ξεφεύγοντας με 3-0 και 5-2 στα γκέιμ, κατακτώντας τελικά εύκολα το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ακόμα καλύτερα και κάνοντας δύο break στο σερβίς του Γάλλου, ξέφυγε με 4-0, συνεχίζοντας να έχει τον έλεγχο, κατακτώντας τελικά το σετ με 6-1 γκέιμ, για να πάρει μια εύκολη πρόκριση.

Ο Στέφανος στον δεύτερο γύρο θα έχει πιο δύσκολο έργο ωστόσο, καθώς θα αντιμετωπίσει έναν από τους κορυφαίους σέρβερ στον κόσμο, τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ Νο.27 στον κόσμο, που απέκλεισε στην πρεμιέρα του τον Ιταλό Σαλβατόρε Καρούζο με 6-4, 6-3.