ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μπάσκετ: με την ελπίδα να ξαναζήσουμε το game 1

ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Μετά από το φανταστικό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη, με νικητή τον Παναθηναϊκό με 78-72, οι απαιτήσεις μας για τη σημερινή δεύτερη αναμέτρηση δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από πολύ υψηλές. Τι είδαμε όμως στο πρώτο παιχνίδι; Είδαμε ένα ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όπου χρειάστηκε το μεγάλο κάρφωμα του Ουάιτ για να σφραγίσει τη νίκη ο Παναθηναϊκός στα 30 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Είδαμε μια ΑΕΚ να κοιτάει στα μάτια τον ποιοτικότερο και πολύ πιο έμπειρο Παναθηναϊκό και να μην τον αφήνει να ξεφύγει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, αποδεικνύοντας ότι είναι άξια διεκδικήτρια του τίτλου. Είδαμε, ακόμη, τη δίψα και τη πίστη των δύο ομάδων για τη πρόκριση στο τελικό της Basket League, παρουσιάζοντας εξαιρετικό θέαμα και δείχνοντας πως το ενδιαφέρον και ο ανταγωνισμός δεν έχει χαθεί από το ελληνικό μπάσκετ και παρά τις δυσκολίες που βιώνει, έχει ρίζες πολύ βαθιές.

ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ 2
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Ας κλείσουμε όμως το κεφάλαιο αυτό και ας δούμε τι περιμένουμε από τη σημερινή αναμέτρηση. Με σταθερές τις απουσίες των Λάνγκφορντ, Σλότερ, Μωραΐτη και Ρογκαβόπουλου για την ΑΕΚ και των Νέντοβιτς και Καλαιτζάκη για τον Παναθηναϊκό, περιμένουμε να δούμε ένα αρκετά set παιχνίδι από πλευράς ΑΕΚ, πηγαίνοντας το παιχνίδι σε έναν πιο αργό ρυθμό με μεγάλες επιθέσεις καθώς γνωρίζει το βάθος των δύο πάγκων και τη επιθετική δυνατότητα των παικτών του Παναθηναϊκού με παίκτες όπως ο Χεζόνια, ο Σαν Ρος και Παπαπέτρου μα μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά στο γρήγορο ρυθμό. Από πλευράς Παναθηναϊκού, σίγουρα η αστοχία στα τρίποντα έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο του στο πρώτο παιχνίδι και πήρε λίγα από τους ψηλούς του. Σήμερα περιμένουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στα δύο αυτά κομμάτια και μην ξεχνάμε ότι τη πίεση τώρα την έχει η ΑΕΚ.

Στοιχηματική Εκτίμηση

Πολύ σημαντικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να το θέλουν πολύ, και δύο μεγάλες απουσίες εκατέρωθεν ( Λάνγκφορντ και Νέντοβιτς ) να μειώνουν σημαντικά τις επιθετικές λύσεις των δύο ομάδων. Η επιλογή μας στο Under 166,5 (1,85).

Special: Για μεγαλύτερο ρίσκο θα επιλέγαμε τον πάντα επικίνδυνο και στο τρίποντο και στο δίποντα Ιωάννη Παπαπέτρου για πρώτο σκόρερ (4,00)

ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ 5
ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ 4
ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ 3
ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ 5
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)
ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ 4
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)
ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΠΑΟ μπάσκετ 3
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα