Λουκάκου - Ερικσεν: Κρίς μείνε δυνατός, σε αγαπώ!

Λουκάκου

Στέλνοντας το μήνυμα ’’είμαι καλά’’, μέσα από το νοσοκομείο θέλησε να καθησυχάσει τους συμπαίκτες του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, ο Κρίστιαν Έρικσεν, λίγες ώρες ύστερα από την κατάρρευσή του καταμεσής του γηπέδου, στον αγώνα Δανία - Φιλανδία για το Euro 2020.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης η κατάσταση του 29χρονου Δανού παραμένει σταθερή και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ενώ οι συμπαίκτες του, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη προκειμένου να διαχειριστούν όσα έζησαν χθες.

Λουκάκου: Κρις, μείνε δυνατος, σε αγαπώ

Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής Βελγίου και συμπαίκτης του Ερικσεν στην Ιντερ, Ρομέλου Λουκάκου, μίλησε για τις ώρες αγωνίας και για το πως τις έζησε: «Εκλαιγα πριν τον αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την νίκη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παίξω γιατί σκεπτόμουν τον Κρίστιαν Ερικσεν. Και του αφιερώνω αυτά τα δύο γκολ. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Η σκέψη μου είναι στη γυναίκα και τα παιδιά του».

Οταν ο Λουκάκου σκόραρε το πρώτο γκολ του Βελγίου πήγε προς την κάμερα και φώναζε: «Κρις, Κρις, μείνε δυνατός, σε αγαπώ».

Μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και σύλλογοι προσευχήθηκαν στα social media για την υγεία του ποδοσφαιριστή.

 

Έρικσεν
Έρικσεν
Έρικσεν
Έρικσεν
Έρικσεν
Έρικσεν